Sedaalp Bütün 30 haftalar buraya ne durumdayız ağrı sızı çatlak problem mutluluklar kavuşmaya az kaldı 😀
Cigdem07 Sedaalp Benim çatlaklarım var malesefki oldu :) krem kullanmama rağmen oldu. Bebeğimin bütün kıyafetleri hazır yıkanıp ütülendi çantasına herşeyini koydum kendi ihtiyaçlarımıda kendi çantama koydum :) herşeyimiz hazır oğlumu bekliyorum zamanında sağ salim kucagıma almak istiyorum ❤️🧿 30+5 şuan 🥰
Benimminikim Sedaalp bacaklarım çatır çatır çatladı ikiz gebeyim bugün tam 30 haftalık olduk vd artık iyice ağırlaştım nefes almakta bile zorlanıyorum toplandıkları zaman🤦♀️😟her şey hazır sağ salim miniklerimizi bekliyoruz herkese hayırlı doğumlar 🙈💕👶🍼
latrodectus Sedaalp uyumak cok zorlasti son 1 haftadir ne tarafa yatsam olmuyo. ise gitmek se zulum yavas yavas cantayi da hazirlicam insallah halim olursa. umarim hepimiz icin hizli gecer son haftalarimiz
Havva1212 Sedaalp ayy bizde 30 haftaya girdik. Haftaya nst başlayacak. Çatlağım hiç olmadi şükür😁 ama artık gece uykusu pek olmuyor devamlı lavobaya kalkıyorum cok su tükettim için. Birde sırt ağrılari var. Eşyaları yıkandı ütülendi son makinayı biraz önce attim🤣🤣
GKBR2 Uyku sorunu var şükür çatlamadım 🙏🏻 Sürekli uzanasım geliyo hiç iş yapmak istemiyorum sende de öyle mi ya yoksa ben mi böyleyim. Kıyafetlerini yıkadım ama ütülemek bile zoruma gidiyo halsizlik .. ama çok az kaldı kucağımıza almamıza 🌸😀
Sedaalp Bizim odamız bu hafta gelecek eşyalarına daha başlamadım GKBR2 bu hafta odası gelecek eşyaları Yıkamaya başlamadım kasık laromda ağrı hissediyorum ara sıra
GKBR2 Cigdem07 ooooh ne güzel yaaa 😍 sağ salim kucağına alırsın inşallah. Odası gelince ütülerim çantayı da o zaman hazırlarım herhalde. En güzelini yapmışsın bitmiş herşey 🌸
Cigdem07 GKBR2 Amiiiin canım benim 🙏❤️ Sende sağsalim alırsın inşallah kucagına rabbim hepimize güç kuvvet versin cocuklarımızı sağlıkla dünyaya getirelin 🙏🤲
GKBR2 Sedaalp Allah hepimize güç kuvvet versin valla. Yoruluyoruz, uykusuz kalıyoruz, sancı falan çekiyoruz ama hepsi yavrularımız için 🙏🏻
Badevehande Ağrı sızı çatlak hepsi var şükür😂 30+6 olduk yarın 31 de odası gelecek inşallah bende 1 hafta havalansın sonra kıyafetlerini yıkayıp ütüliycem sadece yastık yorgan uyku seti battaniyelerini yıkadım ama oda 4 kere çamaşır makinesi döndü yani zordu 😅 32 de nstye girecem 34 36 öyle öyle 2 haftaya bir düşecek artık kontroller sabırsızız😚❤️
Kivilipastaa Dün kızçemin beyaz olan kıyafetlerini yıkadım bugün ütüledim çok Şükür üstümden güzel bi yük kalktı açıkcası darısı hiç başlamayanlara belim koptu 🥴 sırada renkli olanları yıkayıp ütülycem 33 de hastane çantası da hazır olur muhtemelen bende son eksiklerini alırım 🌸
Gokmeninannesi 30+1 im 3 gündür aşırı derece yorgun ve uykusuzum. Bundan 1 buçuk hafta önce kıyafetlerini falan yıkadım ütüledim yerleştirdim. Yorganı, uyku seti nevresimlerini ve çantasını hazır etmedim kirlenmesin diye 35.haftamda yapmayı planlıyorum aynı şekilde temizliğimi de aynı şekilde 35 de yapıcam zor geçen bi hamileliğim var kafam sürekli nasıl doğuracağım da çok aşırı korkuyorum bi an olsun bitsin istiyorum. Bu arada grip salgını var kızlar aşırı derece üşütmüşüm başımı yastıktan kaldıramıyorum aman dikkat edin