FulYasin01 Hamilelikte yufka tüketimi en sağlıklı olanı, kilo aldırmıyor rahatsızlık hissi yaratmıyor ve vücutte şişkinlik olmuyor. Nacizane tavsiyemdir ☺✋🏿
Pcdshn FulYasin01 ciddi misin, canım yufkayla böyle börek istiyodu, tost makinesiyle. Ayyy çok sevindim 😍 😍 😍 denicem hemen sabah😍😍😍😍
baharclk FulYasin01 Evet yufkanin kalorisi ekmege nazaran az daha dusuk, yenebilir ama tabiki kilo aldirmaz diye istedigimiz kadar tüketmeyi cunku herseyin fazlasi kilo aldirir, gunde 150gram yufkayi geçmemek iyi ne kadara denk geliyorsa artik bir yufkaya mi denk gelir bilemiyorum.
Fatosruzgar Ama beyqz un oda sonucta ge karbonhidrat icin beyaz unu degil tam bugday ununu tercih edin dior doktorlar .. bilmiorum 🙁
FulYasin01 Fatosruzgar Banada doktorum önerdi ve çok memnunum o kadar rahat bir hamilelik geçiriyorum ki çok şükür 🙏🏻🙏🏻😊
Sonay deletedmom11 annnaaaaa orda yok mı kız ? Bunlar hiç Börek neyim yapmıyolar mı elin gavuru 😂 vay anammmm kıyamam 😓
deletedmom11 Aysenaz yurt dışında bim yok 😭😭 yufkada yok wakumLanmış kağıt gibi sert yufkaLar war oda berbat ötesi 🙈🙈
Cancancan Canan karatay da diyor ya hep mayasız olduğu için kilo aldırmıyor ve şişkinlik yapmıyor diye. Denemek lazım mise yanmasına da iyi gelir mi acep?
Canangnr deletedmom11 Özel mesaj bölümü olsa adres ister yollardım sana canım,ama evdede minik minik yapılabilir nefsin körelsin diye 😉
Gulyllu deletedmom11 aynen ya börek yapmaya kalkıyorum elimde parçalanıyor biz yine baget 🥖 ekmeğe kaldık 😂
Fatmafatma Ben ekmegi sadece kahvaltı da tüketiyorm onun disinda yemiyorum illa yufka vs yemeliyiz die sartlamayin kendinizi kilo illaki alcaz icimizde bir mucize var onun icin elimizden geldince iyi beslenmemiz gerek
Osse Fatmafatma ayyy vallahi alkışlıyorum illaki kilo alınacak. Almayanlarda var ama herkesin bünyesi bir değil bunu bir türlü anlatamadım gitti ve sürekli post açıp kilo almadım ben diyenlere gıcık oluyorum 🤣
deletedmom11 FulYasin01 ha şunu biLeydin az ewweL börek konuştuk kızLarLa instada grupdan türkiyede adım başı börekçi çörekçi yufkacı war burda yok 😭😭😭