2annesi Arkadaşlar yarın Allahın izniyle 18 haftalık olcaz ikiz gebelik dünden beri tuhaf hissediyorum kendimi çok rahatım hamile değilim gibi geliyo (kanamam var plasentadan dolayı) karnım çok yumuşak geliyo sağlık ocağında dün iğneden sonra kalp atışlarınj dinledik çok şükür 🤲🏻 Ama niye bilmiyorum karnımın yumuşak olması böyle rahat olmam beni endişelendiriyo yarın dr randevum var normal midir sizce
Aslgly 2annesi niyeyse bu aralar herkesten aynı şeyi duyuyorum. bende dahil ya 20 haftalığım belirtilerim azaldı sanki. sırf bu yüzden doktora gidesim var :(
Bsra_28 Valla 20 kadar bende oyleydim artık hareketleri arttıkça hissediyosunuz hamileliği 🤣 26 haftalık olduk çok şükür uykusuzluk ağrılar gayet hissettiriyo 🤣🤣😀😀
Aslgly 2annesi şuan bu haftalarda hareketini çok net hissetmiyorum. böyle pıt pıt diye. allahtan arada onu hissediyorumda rahatlıyorum :)
Aslgly 2annesi bi sorun yoktur allahın izniyle çok kafanıza takmayın. benimde arada göbeğim sertleşiyo bazen çok yumuşak. göğüslerimde aynı şekilde