Ozgee_ Ben artık kafayı mı yedim yoksa karnımdan bebek hareket ederken çıt diye ses mi geliyor anlayamadım. Ama karnımdan geldgne eminim . Böyle bsey yaşayan var mı?
Koza Ozgee_ yok yok yemediniz kafayı :)) kaçıncı hafta olduğunuza bağlı ama genellikle 27den sonra normal o gelen ses. Bende de oluyor sıklıkla hemde. Net bir sebep bulunamamakla birlikte bebeğin eklem seslerinden geldiğini düşünüyorlar.
Ozgee_ Koza 31. Haftaya girdik bizde. Valla her dakika bişey çıkarıp evhamlaniyorum iyiki burası var :))) neyse sizlerden de duydum yalnz değilmişim içim rahatladı biraz
Lothbrok Bende de oluyor hatta doktoruma ilk sorduğuma içerde kolunu bacağını mı kırdı yoksa hemen ultrasonda bakalım diye dalga geçmişti 😂😂 normalmiş suyun içinde oldukları için
Ozgee_ Lothbrok İnanki bende düşünmedm değil. Kırılma manasında değil de. Aceba hani bı skıntı mi var kolunda bacağında diye. :)))
Beyzanurlina Ozgee_ bende post actım ama yazan olmadı bende duyuyorum geceleri öle sesler cıt cıt dıe 🙈 yarın doktora gidicem sorcam🤣
Happy12 Ozgee_ amniyon sıvısının sesiymiş canım bebek hareket ettikce dışarıya dahi duyulurmuş sahsen bn cok duyuyorum ve doktorum söyledi bunu
Ozgee_ Happy12 anladım daha kontrolüme de var. Netten de elle tutulur bişey bulamadım. İçim rahatladı sizlerden de duyunca
Berdogan 32 haftalığız tam hatırlamıyorum ama 25 ten sonra falan duymaya başladım hala da devam ediyor 😂 doktora sorma gereği duymadım internetteki yazıları okuyunca normal bişey olduğunu anladım bu arada ilk gebelikte hiç yaşamadığım bişeydi 😏