online_mom Deletedmom099 ikiside fast food aslında sadece tatları farklı ama tercih meselesi tabi 💁🏻♀️
mnli Deletedmom099 virgül koymamışım 😬 saydıklarımın hepsini yedim çiğ köfte dışında 😂 canım ne istese yedim yani sonuç 16 kilo 🤪
Nurcan6148 busepinar Bende doktordan ciktiktan sonra ayda bir kilo almissam kendime guzellik yapip yiyorum bisey olmaz😁
Deletedmom099 mnli valla ben 11 haftalığım yemek yiyemiyorum kilo verdim normalde yemek yemeyi çok seviyorum iştahım açılırsa yandım 😂
Mlssa busepinar sayısız yedim😃 evet yararlı değil ama insanın yiyesi geliyor.Bu kadar abartmayın,bir kereden bir şey olmaz,çok canınız çekerse yiyin.Eti iyi pişmiş olsun🙏🏻
Leyla9292 busepinar o zaman bana ne demeli vallah hergün oturup bir tane yiyebilirim🤦♀️🤦♀️🤦♀️özelikle ilk haftalar canım birtek ordaki patatesleri aseriyordu yedim de şimdi anlatırken yine canım çekti yaa😋😋😋
Eslifdenizc Valla bu benim düşüncem bebeğim tertemiz ve ben ne yersem ona mahkum kendi zevklerim için ona zarar vermeye hakkım yok . Ne zararı var mayonez zararlımı diyorsunuz çok şaşırdım . Evde yapıyorum ekmeğinide köftesinide sosunuda. Çok daha lezzetli . Zor değil bebeğim için uğraşmaya değer 👍🏻🌸
ZehraAlbayrak busepinar ohooo haddi hesabi yok yedigimin😀 hicbisiy olmaz allahin izniyle merak etmeyin olan olmus yemissiniz afiyet olsun. İciniz rahat deilse bundan sonra cok seyrek araliklarla yersiniz veya yemezsiniz😊
Sdemirel busepinar ayda bir yiyorum hiç pişman olmadım canım istiyor ne yapayım kolasını içmiyorum ama 😅
bsra18- Minikmucizem_ bimin piliç sucuklarını günde 1 paket çiğ çiğ yiyordum hamburger de yedim istiridye de hatta sushi bile yedim 😂 zaten deli gibi midye aşermiştim kızımda en ufak bir sorun yok şimdi ikinci hamileliğim yine yiyorum 😂🤷🏻♀️
Minikmucizem_ bsra18- sizin yedikleriniz zararli ama dikkat edin yinede toksiplazma olma riski cok yuksek bu yediklerinizden sonra
gulsahklycc 2cocukluana_ içinde çiğ yumurta olduğu için çiğ ve az pişmiş et çiğ yumurta az pişmiş yumurta zararli hamilelere
2cocukluana_ gulsahklycc yaa o yönden hiç düşünmemiştim ben yiyorum mayonez bidaha yemem aklıma gelmedi bak teşekkürler
bsra18- Minikmucizem_ yoo Doğum ettim kan testleri hep yapılıyordu hiçbir zararı görülmedi. Kızımda çok sağlıklı maşallah