Ayce09 Eceyavuz Tuğbayı deneyebilirsin bende soğudum ama güvenebilir hastane bi orası var bide mega, Avicenna gibi hastaneler falan güven vermiyo bana nedense, Tuğba hocaya 1 kez gittim ama beğendim bi deneyin isterseniz tecrübesi hakkında bilgim yok ama
Forumnet Elif_murat Elif hanım şehruz hanımı internetten araştırıp gitmiştim açıkçası ilk gittiğim de gayet güler yüzlü gelmişti ancak sancılarım artınca kontrole gittim kontrol de aynı değildi o gün itibari ile değiştirmeye karar verdim daha şimdiden bu şekildeyse ilerlemeden değiştirim dedim Sizin de görüşlerinizle inş ii bi doktor bulurum ya 😞🙏🏻
2202020 Forumnet avicenna sertan bey kesinlikle tavsiye ederim renklide bakıyor tansiyon kilo ölçümü hemen yaptılar bi sonraki randevum için otomatik mesaj geldi ve numarasını verdi herzaman ulaşabilmem için
Elif_murat Forumnet inşallah bulursunuz. Benim o kadar vaktim de yok ki değiştirip başka doktor bakayım. 🤷♀️🤷♀️ İnşallah bize eşref saatinde denk gelir yoksa eşim kesinlikle istemez ❤️🤦🏻♀️
HazelSeren Ayce09 aynısı canım basıma geldı ve 30 haftaya gırıcem ben ona gıdıyodum haber vermek yok hıc yanı
2202020 Medipole gidiyordum buay avicenna sertan beye gittim çok memnun kaldım asistanı hastanedeki çalışanlar olsun çok beğendim boşuna medipoldeki soğuk insanları çekmişim kesinlikle tavsiye ederim esenler kadın doğumda tahlillerim için Nagihan bilgiliye gidiyorum medinacadan gelmiş çok tatlı bi kadın
2202020 HazelSeren insan doktorun yanına girince heyacandan unutuyo soracaklarını ikinci olmasına rağmen unutuyorum ben istediğimde gülsün hanımın aadistanı dalga gece r gibi hastanenin numarasını vermişti kanamam vardı bu türlü ılaşamamıstım olduğum cevrede en iyi hastane ve uygun fiyatlı diye düşünuyodum ama aynı fiyatları ve daha güzel hizmet aldım medipol insanlara ticari bakıyor
HazelSeren 2202020 haklısın canım avıcenna banada yakın ama eşim erkek doktora gıtmeme karsı ondan yoksa bende ona gıderdım yanı
2202020 HazelSeren HazelSeren benım ikinci sezeryan olacak ondan izni kaptım bide Seçil yada serçil hanım varmış acicennada ondanda çok memnundu herkes biraz daha yoğundu gittiğimde
Latifeayd Forumnet Bende gulsun hanima gidiyordum 34+0 haftadayiz emine zeynep hanima gidicem cok ovduler cok ilgili oldugu soyleniyor ilk randevumuz 2 ekim bakalim
HazelSeren Latifeayd benımde 2 ekımde canım bende yenı baslıcam ona gülsün hanımdaydım bende kacta randevun 😊
Forumnet Latifeayd Emine zeynep hanımı birçok kişi övdü ben de büyük ihtimal onu tercih ederim inşallah biz de memnun kalırız🙏🏻😊
Latifeayd HazelSeren Cok fazla methettiler emine zeynep hanimi gebe kursuna gittim orda ismini cok duydum
Ayce09 aysmt Bende gülsünde devam ediyodum ama gidicekmiş fazla memnunda değildim tuğba hocadan pozitif enerji aldım ama tecrübesi nedir bilgim yok Kiminle devam ediceksiniz tuğba hocayı deneyen oldumu acaba ?