Pandabekleyenanne mavera 1muayne 1kontrol zaten 10gun içinde ücretsiz çoğu hastanede. Biz paket aldık ödemiyoruz muayene ücreti Medical Park ta
Ebru9360 Pandabekleyenanne paket nasil oluyo cnm bende medicale gidiyorum kimse oyle bisy demedi bize
mavera Felipe öyle mi bilmiyordum zararı olduğunu çok sıkıntı olmadıkça gitmeyi düşünmüyorum ama yine de bir kaybım olduğu için ayda iki defa mı gitsem diye düşünmüştüm
mavera Ebru9360 ben de büyük ihtimalle öyle yapacağım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💞
mavera Ayseysf en iyisini yapmışsınız gerçekten 😊 Dr a gitmek de pek çözüm değil zaten her türlü Rabbim in dediği olacak biz boşa strese giriyoruz🤷♀️
mavera Beklenenan Rabbim kolay ve imtihansız nasip etsin sağlıkları kucağınıza alın inşallah epey az kalmış😊💞
Recbey Benide 3 haftada bir çağırdı artık şuan 14+3 gunluguz inşallah ekimin başında gidicem sizce o zamana cinsiyet belli olur mu
mavera Recbey bence belli olur inşallah sağlıkla alın kucağınıza 😊💞cinsiyet öğrenmek çok heyecanlı değil mi yaaa😊😊😊
mavera elif_badeninannesi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım benim de ağrım çok olduğu için sık gidiyodum şu an daha iyiyim
Pandabekleyenanne mavera Göztepe Medical Park. Diğerleri bizde paket yok dediler . Diğer özellerden bi tık daha iyi geldi bana Medical park. Yani Acıbadem e ya da Amerikan hastanesine gidemiyorsan yine a plus iyi bir alternatif
Melegimm19 mavera rica ederim canım evet hafif ağrılar normal oluyor benim rahim kasılmam vardı ve bulantı kusmadan su bile içemiyordum o yüzden sık gidiyordum şükür geçti ❤
1004nese mavera henüz belli değil 😊 doktorum 16 haftalık oluca gel dedi bakalım sağlıklı olsun bütün bebişler 😍