AyseArkan Arkadaşlar 19+4 haftalık hamileyim. 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum. Sanki kesiliyor gibi oluyorum. Doktoruma ulaşamadım o yüzden sizlere bi sorayım dedim. Daha önce böyle bi şey yaşamış, doktora danışmış olan var mı?
Hazirana AyseArkan demir eksikgi kansizlik yapiyomus hakketen bende oluyodu ilaca basladim rahatladim cok sukur
Ikinciyibekliyorum Evet ben yasadim ilk grbeligimde de suanda ikici gebeligim 11+5 gunluguz . Carsamba gunu kardiyolojiye gittim carpinti yuzundrn. Suanda 2 tane hap kullaniyorum rahatladim diyebilirim. Hamileyken kardiyoloji bolumune gozukmenizi tavsiye edebilirim.
Tubafatih Canım bendede oluyor ama sizin neden olduğu hakkında biley söylemem doktora gidin bence bir geçmiş olsun
Essra Bende de ilk zamanlarda cok oluyordu simdi eskisi kadar degil doktor kardiyolojiye gorunmemi söyledi ama ihmal ettim 😔
Sdfblgn Benimde oldu canım hatta çok şiddetliydi zor nefes alıyordum eşim bile nasıl nefes alıyorsun öyle diyordu düşün bebek büyüdükçe nefes darlığı nefes almada problem yaşayabilirsin doktoruna en kısa sürede bildir bu durumu çok geçmiş olsun .