Cookie_the_pomy Pembepanjur acıbadem Grubu, hisar , florance , memorial. Yani hasta bütçesi odaklı birazda...
Pembepanjur Cookie_the_pomy sağlık söz konusu şu an bir kısıtlamaya gitmeyi düşünemiyorum. Başka şeylerden kısarım ama eğitim ve sağlıktan kısmam , hassas konum .
Demirleblebi Pembepanjur ben Beşiktaş ota jinemed Hastanesinde spinal sezaryen olacağım. Eşimi alacaklar, hastane bu konuda hiç bir sıkıntı çıkartmıyor.
Pembepanjur Demirleblebi tüp bebek için gezdiğim yerlerden biriydi o hastane ama ciddi anlamda moralim bozulmuştu. 40 yaşında tek denemede tutması zor denilmişti ki 1 ay sonra kendiliğinden hamile olduğumu farkettim .
Cookie_the_pomy Pembepanjur okuduğum kadarı ile benim gibi sizlerde tüp bebek ile anne oldunuz. Sizi anlıyorum. Hem de çok iyi. Arzu ile ilgili içiniz rahat olsun bu gün onlr sayesinde bende 32 haftaya eriştim. Anadolu yakasındaki yoga ve gebelik kurslarında sukunet ve hasta tercihlerine değer veren karekteri ile nam salmış. Kendisi de tüp bebek ile anne olmuş bi dr Hakkı ödenmez bir yoldaş
Pembepanjur Cookie_the_pomy yok canım tüp bebekle olmadım, fakat cok tüp bebek merkezine gittim gerçekten . Ben avrupa yakasındayım 😞
Cookie_the_pomy Pembepanjur Allende ki dr ların tamamı bağımsız olduğu için bebek yoğun bakımı iyi olan bi çok hastane de doğum gerçekleştirmekteler. Bilgine yaka farketmiyor yani 😘
Pembepanjur Esmylmz canım morel bozmak istemiyorum ama benim bebeğim ölü olduğu için normal yapmayı kabul ettim , yurtdışında zaten adamlar sezeryan karşıtı . Şimdi canlı bebeğimde risk almaya korkuyorum açıkça ama cok var elbette yapan cesaretin kırılmasın .
Esmylmz Pembepanjur Başın sağolsun çok üzüldüm. Afedersin ya hatırlattım. Yurt dışındasın yani.Bende korkuyorum ama bir sıkıntı olacaksa Rabbim baştan göstersin diye dua ediyoruz. Hayırlısı bakmalım.
SevalK Pembepanjur atakent acıbadem hastanesinde oldum sezeryanı önermiyorum çünkü dikişler yüzünden ilk zamanlar çocuğunla doğru düzgün ilgilenemiyorsun, sütün geç geliyor vs vs yanınızda size bakacak biri varsa yapın annem ve eşim olmasa ben bitmiştim
Pembepanjur SevalK bende iki sezeryan oldum canım süt problemi yaşamadım. İki yavrumuda 2 ‘şer sene emzirdim . Eşim yanımda olucak inşallah. Tabi bakılmak şart .