Seherbrs Kızlar canim tavuk döner yemek istio genelde 22 haftalık gebeyim sizce zararı olurmu yiyenler varmi cok
Kumru_ Seherbrs valla canım ilk dört ay sadece Fast foodla beslendim kimsem yoktu yanımda kendi yemeğinden midem bulanıyo du..Hala ara ara yiyorum.Canin çektiyse temiz bi yerden ye bence 😚
Selay Seherbrs ben az önce et döner yedim 🙈 18 haftalığım temiz güvenilir yerden bi sıkıntı olmaz bence
Deletedmom099 Mutire geçen biri ayva postu açmış afedersiniz ösylüyorum ama akşama kadar ayva aradım 😂
Mutire Deletedmom099 valla inanırım canım 😔 bende aynı dusunmemeye çalışıyor insan ama olmuyor , bazen para bile cozmuyor işi yani. Bulunduğun yerden dolayı 😌
Deletedmom099 Mutire bulunduğum yer müsait parada sıkıntı değil Allaha şükür de manav manav grzdim yok yani napayım 😂
Ask_H Birde olayın şöyle bir boyutu var benim arkadaşım en başından ne burger kingler ne dönerler ne pizzalar yedi bebeğide gayet sağlıklı canım yani şansmıdır bilemedim ya ben karşıyım bu kadar abartılmasına ama doktorlarda çok canınız istiyorsa az da olsa yeyin diyor abartmayın diyor. Sizinde ayda yılda canınız birşey istemiş yiyin bence 😉
Gulzade Seherbrs benim kadar yiyen yoktur herhalde 😂😂 guvendigin bildiğin yerden ye icin rahat olur😂 tek yicem deyip vazgeçtiğim sey hamburger heo istiyorum ama sonrasinda durduruyorum kendimii😊