Babyistan Kızlar merhaba.. 5. Haftamda kanama şıkayetim var. İlac ve igne basladik fakat ozellikle dikkat etmemi önereceginiz birseyler var mi?? Birde beslenmede nelere dikkat etmeli acaba😔
Siner Babyistan beslenme konusunda fikrim yok ama. Doktorlar genelde kanama durumunda sürekli yatmayı tavsiye ediyorlar. Progestan kullanıyosunuzdur zaten. İğne de yapılmış. Dua edin bide bol bol. İnşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz
Ask_H Babyistan yataktan wc dışında kalkma sakın streste yapma benimde oldu 2 hafta kahverengi leke geldi geçti şimdilik inşallah bir daha olmaz bende progestan hap kullanıorm haftafa 1 de pruloton vuruluyrm
GnAyotbsi Babyistan canım sürekli yat ve bacaklarinın altına yastık koy tuvalet dışında kalkma güzelce yerleşsin
ZeynepAksoy Babyistan benimde leke seklinde olmustu iki kez ve igneye basladim 12.haftama kadar kullandim cok şükür iyi geldi ve bolbol dinlenmen gerek canim cok ayakta kalmaman lazim 🙋🏻♀️
Babyistan Siner amin insallah☺️ evet progestana basladik. İster istemez korku oluyor. Nasibimizde kavusmak vardir umarim. Tesekkurler🌼
Babyistan Ask_H igneyi 3 gun arayla vurun dedi. 2 tane verdi bana. Sonrasinda da igneye devam ediliyormu peki? O nasil yakan bir ignedir canimdan can gitti ya. Kalkmamaya calisiyorum bakalim hayirlisiyla guzel haberlerimiz olur insallah..🌼
Ask_H Babyistan canım ben bir müddet devam edeceğim sanırım perşembe randevum var 8 haftaya girdik ne zaman bıraktırır bilmiorm inan ama bir müddet kullanmanda fayda var derim
ZeynepAksoy Babyistan başta 3 gün arayla sonrasinda haftada bir kez vurduruyorsun , bna doktorum öyle demisti . Herdefasinda ayni tarafa vurdurma canim sag-sol degis hep .
ylzzz Babyistan benimde hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladı ilaca başladım bi hafta sürdü ilk 3 ay adet görmem vakitte kanamam oldu. Yapacak bişey yok yat dinlen yüksekte bişeye uzanma ağır kaldırma
Merve_efe Babyistan benim de 10 haftama girerken oldu kanamam doktorum sadece progestan verdi bunu düzenli bir şekilde iç ve kalkma dedi inşallah iyi gelir bizlere ❤️
Tobeto Canim hic korkma bol bol dinlen su ic hicbir is yapma eğilip kalkma yukardan birseyler almaya çalışma. Cok zor biliyorum kaybetme korkusu ama stres yaparsan daahada zorlanırsin.
Melikeeeerm Babyistan bol bol su icio dinlenin yumurta süt gibi besinlerle beslenin mesela yere eğilmemekte dikkat edin ilaçlarını saatinde kullanın Rabbim rızkını vermişse sizde elinizden geleni yaparsanız inşaallah sağlıkla dogar