Slnbsr gurcem Nazlikurtvuran ay bende 24 haftalığm 5 kilo almışım ama nereme aldım bilmiyorum hala eski kıyafetlerimi giyiyorum. Doktor çok kötü çok kilo aldın dedi. Psikolojim bozuldu
Nazlikurtvuran Slnbsr doktorunuz iyimi benimki almadim diye kizar doktorunuz doktora gitsin bence si cok guzel gidiyorsnuz kilo konusunda 😂
Gnll35 Missnanii 36 haftalık normal doğum yaptım 27 kilo aldım. Kızım 6 aylık oldu 3 kilom kaldı onuda emziririm diye veremedim. Hepsii gidiyor canım
Gulcan85 Slnbsr tatlı hamur işi abur cubur yemiyorum yani yiyemiyorum😊tatlı falan yemeyince kilo olmuyormuş
ayse_1608 Eslina bebegımın kılosu boyu cok sukur saglıklı doktorum hıc olumsuz bısey soylemedı cok şükür🙏🏻 valla dıkkat falanda etmıyorum oyle abartılcak ıstahım yok hamıleyım dıye onume gelemı yemıyorum
Guldenece_2525 FlkNaz kilo almadığınıza göre verdiniz o zaman..kilonuz sabit ise karnınızdaki bebek hiç mi büyüyüp kilo almadı bu haftaya kadar...
fatmacnylmz İkinci hamileliğim 92yle hamile kaldm 85 e düştüm şuan 28 haftalığım 86 kiloyum geçen aya göre bi kilo vermişim yine doktorumda şaşırdı ama bebeğin kilosu normal