Deletedmom099 Gamze2111 ben 11 haftalığım 2 kilo verdim inşallah almam çok takıntılıyım bu konuda en sağlıklısı da 12 kilo doğumdan sonra o 12 kilo çok rahat gidiyor
Faizecakal Deletedmom099 Ben de aynıydım 14.haftalara kadar 2 kilo verip hiç te almamıştım sonra başlayınca 9 kilo aldım 24.haftadayız 🙆🏻♀️😥😥
Slnbsr gurcem Nazlikurtvuran ay bende 24 haftalığm 5 kilo almışım ama nereme aldım bilmiyorum hala eski kıyafetlerimi giyiyorum. Doktor çok kötü çok kilo aldın dedi. Psikolojim bozuldu
Acemiveyalnizanne 19 haftalık oldum fakat 10 kilo aldım doktorum kızdı ileri aylarda zorlanırsın dedi:( yemesem bebek büyümeyecekmiş gibi geliyor hem vicdanım rahat değil hem de halsiz oluyorum çok acıkıyorum. Neler yapabilirim pilatese falan gitmeyi düşünüyorum faydası olur mu ya da zararı olur mu ?
ErvaAsel Ben 16 haftalık hamileyim arkadaşlar 58 59 kiloda hamile kaldım hala 59 kiloyum sizce iyi mi pek fazla kilo alıp vermiyorum yemek konusunda da iyiyim ama
Gozdeakan ErvaAsel bende 16. haftadayım sizin gibi 58-59 gibi hamile kaldım.Hala 59 kilodayım.😀zaten ilerleyen zamanlarda alacağız bence böyle daha iyi sağlıklı beslendikten sonra sorun olmaz.
ErvaAsel Gozdeakan Bazen korkuyorum neden kilo almadım aceba diye ama bünyeden bünyeye farkediyor demek ki karnınız belli olmaya başladı mı aceba 😂
Enguzelbekleyis 30 haftaligim 53 Kilo.ile hamile kaldim 15 Kilo almışım. Kendime inanamıyorum tosun paşa gibi geziyorum ortalıkta.😂😂😅
Gozdeakan ErvaAsel hayır karnımda henüz hiç belli değil arada yeme durumuma göre çıkıyor.Diyorum çıktı.Sabah kalkıyorum inmiş 😊