Esraea orgucuanne Cerenyrt maşallah rabbim hayırlı büyütmeyi nasip etsin yanlış anlamazsanız yaşınızı soracaktım . Yapılan testlerden dolayı
Cerenyrt Esraea teşekkürler inşallah 😊 sorun değil 34 yaşındayım ama testleri herkese yapıyorlar, benim doktorum ikili ve dörtlü ve ayrıntılı ultrsyn istiyor üçlüyü istemiyor mesela..
Cerenyrt GknL ciğer gelişim haftasında doğduğu için küvezde kalmak zorun da kaldık.. ama bu bebekten bebeğe değişebilir dahada erken doğum küveze girmeyende duydum ben.
Esraea Cerenyrt çok teşekkürler cevap verdiğiniz için ben testleri yaptırmadım doktorum zorunlu görmedi onun için sormak istedim
GknL Cerenyrt bende pazartesi 36+0 olucamda su azalması ve gelişim geriliğinden dolayı sezaryene alacaklarda kuveze alınır mı diye sordum hayır dedide o yüzden sormak istedim. Bebeğinizi sağlıkla huzurla mutlulukla büyütürsünüz inşallah☺️😍
Yesilat Cerenyrt bu hikaye normal dogumla bitmeliydi ya doktor bile demiş çok heyecanla okumuştum sanırım normal dogurcak diye neyseki saglıkla almışsınız