Busrakilinc Merhabaaalar 24+4 olduk sabit doktorumuz hala yok minik bi araştırma yaptım medihaus aynur hanım için güzel şeyler okudum aranızda giden varmı 🙃
Asumanaliefe Busrakilinc merhaba bende yeni üye oldum aynur hanıma gidiyormusnuz ben gidiyorum dogumuda orda yapıcam nasipse sizin nasıl gidiyor
Deletedmom00180 Busrakilinc bende Aynur hanıma gidiyorum memnun kaldım yarın kontrol günümüz bir aksilik çıkmazsa doğumumuda ona yaptırıcam bende tavsiye üzerine başladım
Busrakilinc Andre01 Zeynepburak hiç bayan doktora gitmedim doğumumu bayan doktor yaptırsın istiyorum aynur hanım hakkında duyumlarınız varmı🙄
Zeynepburak O doktor hakkında hiç bir bilgim yok inanın yani bende kamer beye tawsiye üzerine gitmiştim zaten eşimin kuzeni o doktorda doğum yapmıştı bende oylelikle başladım kamer beye onunlada dewam ettik yolumuza gayet ilgili bı doktor kendiside.
Zeynepburak Kızlar ben o doktorda iki gün önce normal doğum yaptım kamer bey gerçekten çok iyi bı doktor kendisinin iyi olması gibi ebe we hemşireleride çok tatlı we ilgililerdi we burda kaldığım surede de gidebileceğim tek doktordur diyebilirim
Busrakilinc Asumanaliefe 37.haftaya girdik 30 aralığa tarih aldık aynur hanımdan çok memnunum birçok doktor değiştirdim ilgili güler yüzlü ve güven veren bulamamıştım evimede çok yakın keşke en başından ona gitseymişim diyorum doğumdada ondayım inşallah🙏🏻 Siz kaçıncı haftadasınız
Asumanaliefe Busrakilinc bende 33 hafta şubat başı nasipse bende memnunum aynur hanımdan ilk gebelik mi sizin
Bulutalazinannesi Valla Ablam orada Doğum yaptı ebeleri mükemmel ilerletiyor Doğumu. Doktordan çok ebelerin daha çok işlevi var o yüzden tavsiye ediyorum bende orada Doğum yapmayı düşünüyorum
Sedadncr Yalnız orası tıp merkezi yenidoğan yoğun bakım ünitesi yok. Bende ilk başta olumlu baktım ama dün aradım yok deyince tereddütte kaldım bir an 😔