Melek256 Daha önce burada kapı süsü terlik taç isteyenlere bi göz atın demiştim birde aman kızlar sakın, ürün geldi 20 gün sonra hastaydım o yüzden geç oldu vs dedi sayfanın sahibi geçmiş olsun siz kusurabakmayın bi kaç kere yazdım dedim, kargoyu açtım taç kırık hemen resmini attım ve benim istediğim ürün 50 tl onun gönderdiği 45 tl onu görmedim bile dillendirmedim sadece kırık dedim kargodandır dedi ve bitirdi konusmayı diğer gün Çözüm öneriniz ne ayrıca ürün sipariş ettiğim bile değil farklı dedim tamam bi taç yollayalım dedi aradan 9 gün geçti dün ınstagrama bi girdim engellemiş yazdım hemen normal msjdan nerden bilim belki sen kırdın dedi 😂 Bende haram ediyorum Dedim ordanda engelledi sizden ricam ınstagram kullanan varsa sakın parasını ve zamanını çöpe atmasın zamanda bizim için önemli artık ben 35 haftada tekrar nasıl nereden alim 🤷🏼♀️ Ve benim için şikayet edin ya da msj atın engelledim kurtuldum diyor şuan :) selinaydesing
Rukiye2709 Melek256 canım ifşa dolandırıcı sayfalar diye Bi sayfa var instagramda oraya mesaj atalım hemen çözerler inşallah.
Melisayenerli Melek256 bende yaptrmayı dusunuyordum iyiki yaptrmamışım Allah razı olsun uyardıgınız için baska siteleride söyleyin kızlar kötü gelıyorsa falan
1243 Evet bende ordan Alış veriş yaptım Bi arkadaşımla beraber hem yanlış başka bir şey gönderdiler arkadaşıma gönderilen şey kırık geldi ve yanlış istediği değildi bide üslupları ve müşteri ye hizmetleri sıfır sanki zorla satış yaşıyormuşçasına davranmaları kesinlikle tavsiye etmiyorum yaptırdığım magnetleri bile tekrardan başka bir siteden yaptıracam çünkü hiç beğenmedim
Melek256 1243 yaptıkları gerçekten ayıp birde ben hakkımı helal etmiyorum bu paraya minnet etmeyin dediğimde size dava açıcam hakaret ettin dedi çok komikler :) ınstagramdan engelledi whatsaaptan engelledi napıcaz daha
Canikk35 Ay bende sipariş cerdim ordan böyle konusma tarzı uslup sanki zorla bişi soruyorsun sayfada var sundan olsun dıyorum tmm yazıyor ama daha sonra nereye gelicek basılolcak hiç sormuyor bıle odemesinide yapmış oldum hadi bakalım ne gelicek
lavinya__ Takı yastığı ve kapı süsünü almina tasarım diye bi siteden yaptırdım inanılmaz güzel geldi ve çok çok iyi paketlenmişti.. Bide magnet ve Yasin yaptırdım Seray tasarım diye bi siteden onlarda aynı bi güzel geldi koli o kadar iyi sarılmıştı ki zor açtım diyebilirim isterseniz göz gezdirebilirsiniz.
Elif_murat Aahh ah, yarama tuz bastınız. İnstagramdan farklı farklı sayfalardan onlarca ürün yaptırdım. Çok şükür hiç birinde sorun yaşamadım. En son cibinlikevi diye bi sayfaya sabahlık yaptırayım dedim. Parasını da salak gibi peşin peşin gönderdim. Ürün 15 gün sonra geldi ama benim istediğim gibi yapmamış. Dm atıyorum döneceğim diyor dönmüyor. Gelen kargo barkodundan numarasını buldum whatsaptan yazıyorum çözüm bulmuyor. Barkodunda adresi de yazıyor. Tersim dönerse şu halimle kalkar evini basarım valla. İnşallah çözüm bulur. Siparişi alırken iyiydi ama sorun çıkınca ortada kimse yok 😡😡
Canikk35 Kızlaaar bnm de ürünlerim geldi o sayfa dan keşke almasaydım cok kotu iade de yok siz sakın almayın pranıza yazık
MucizeAnnesi3545 Melek256 aynen aynen bende magnetleri bu sayfadan yaptırdım hepsinin mıknatısı ve kurdelası düştü sonra eşim silikonla yapıştırdı tek tek. Yazıym bide dönüp özür bile dilemediler saygısızlar
novice_mom Melek256 Çok geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten. Allah yukarda yar olmaz o para. Ben venus_tasarim instagramdan aldım. Tatlı bir bayan çok da kısa 3 gün gibi bir sürede siparişim geldi. Bir bilgi alın isterseniz
Elif_murat Bende cibinlik evi diye bi sayfaya sabahlık yaptırayım dedim. Geldi gelmesine bi ürün ama hiç benim istediğim gibi değil. Ne cevap verdiler ne ilgilendiler. Maliye tüketici hakları neresi varsa şikayet ettim allahın belaları... o para beni zengin etmez fakir de yapmaz ama allah onlardan gani gani çıkarsın inşallah