Misskokulumm Lindam karnın kilo alsanda almasanda büyüyor sonuç itibarıyle dimi o yüzden kilo almadım çatlamam diye düşünmemek lazım karın gerildikçe çatlıyor 🌸
27_ Misskokulumm Katiliyorum canim sana30. Haftamda 4 kilo aldim göbeğim degil ama göğsüm çatladı mesela 😏
27_ Canim catlak icin genetik diyorlar. Ne sürersen sür oluyormus. Sadece kaşımamakta fayda var. Kaşırsan çok olurmuş.
Sumeyye_g Lindam ben 3 aylığım mide bulantısından kilo verdim geri aldım onları bacaklarımda popomda çatlak oldu doğal Hindistan cevizi yağı ve bebek yağı aldım bakalım yeni başladım inşallah işe yarar
BernA11 Lindam bende hep bebek yağı kullanıyorum hıc çatlağım yoktu 36. Haftamda yıne yağ sürerken farkettim ki popom çatlamış önceki gün hiç bsey yoktu bir günde oldu ne olduysa.. 🙄
ZeynepNisa18 Lindam ben sadece karnımı yağladım göğüs altım ve bacağımda çatlama oldu oraları hesap edememişim 😊 karnımda bişe olmadı. Bütün heryerinizi yağlayın bence 😊
Lindam ZeynepNisa18 hadi yaa 😓 artık geç kaldım bence daha erkenden başlamak gerekiyor yağlamak için ama yine de bundan sonra her yere sürerim 😕
Mrvn 30. Haftada başladı benim de. Durum çok fena 🙈 kakao yağı ile susam yağı fayda ediyorlar diyorlar birde onu deneyeceğim belki geçirir biraz olsun 😆
Nerminnn Lindam bende hiç olmucak sandım çatlak gobegimde küçük şuan 37 haftadayım 34 catladi maalesef ☺️
Berfubasyigit Lindam Valla 15. haftada catlamaya basladi çok sık nemlendirmeme ragmen. Suan 25. Haftadayim ve baya baya catlamis durumda. Dogumdan sonra bakicam caresine cunki onune gecemiyorum malesef