Kbradaghan01 Dilara1234 3 gün oldu kahverengi kırmızı renk arasında geldi hep ama azıcık bide ağrısı oluyor o ağrı girip çıkıyor kaşıklara ben böyle yaşadım
Dilara1234 Kbradaghan01 benimde aynen böyle ama kahverengi olan sadce tek seferdi 4 gün sürdü ama 4. Gün yok gibiydi
Kbradaghan01 Dilara1234 ben dayanamayıp 3. Gün kan vermiştim adetime de 3 gün vardı beta değerim 116 çıkmıştı zaten sonra ki günler 2 ye katlamıştı şuanda 37+6 haftalık hamileyim 30 Eylül’de Doğum yapacağım Allah izin verirse inşAllah 🥰
elalce Ben de adetime 4 gün kala yine her zamanki gibi adet sancısı çekmeye başlamıştım hatta akıntı geldi gibi hissettim tuvalete gidip baktığımda çamaşırımda halka şeklinde pembemsi bir leke vardı adet başladı sandım ama devamı gelmedi. 2 gün içinde okuduğum yazılar vs derken yerleşme kanaması denen şeyi öğrendim ve idrar test yaptım. Sabah yapmıştım pozitif çıktı fakat silik diye emin olamayıp akşam yine yaptım o da pozitif çıkınca kan testi yaptırdım ve değerlerime göre hamileydim :) Şu an 6 haftalık çok küçük bu kadar erken fark etmemin tek nedeni ise kesinlikle yerleşme lekesi denen şeydi :)
Seda_123 Dilara1234 Adet günümden bi gün önce oldu pembe peceteye silince leke geldi adet olucam sanmıştım bi kaç saat sonra kahverengiye döndü 1 gün sürdü belim ağrımıştı aynı adet olduğum zaman gibi
HaticeNur7994 Dilara1234 benim ikinci gebeligimde oldu adet günümde sadece 5 6 damla oldu hatta adet oluyorum zannettim ertesi günü zaten kontrolüm.vardi gittiğimde hamile olduğunu söyledim doktoruma söyledim yerleşme kanaması dedi
Ireml Benim de adete 3 gün varken tek seferlik akıntıyla karışık kahverengi geldi silince birdaha da gelmedi 🤭
Naze2151 Dilara1234 benimki çok açık pembemsi azıcık gelmişti ben adet olacam sanmistim beklemiyordum çünkü
tbeyvz Dilara1234 bende oldu ağrı sancı sanki düşürecekmişim gibi hissettim aşırı kasık ağrılarım vardı bel bacak ağrısı vardı
Ipek86 Dilara1234 coklugu ve günü kisiden kisiye degisiyordur bence, ama dedigim gibi kisa süreli "rahmin duvarina yapisdim" belirtisi :))) yani öyle adet kanamasi filan kadar degil