Kirmiziigelin Kızlar şuan 33+2 hamileliğim 31 haftadan beri çok şişlik oluyor. Gece yatarken ayak bileklerim özellikle çok şişiyor ödemden . Sabahları uyandığımda yüzüm gözüm ellerim hep şiş hissediyorum gözlerimi zorla açıyorum. Böyle olan varmı dr unuza söylediniz mi ?
meyram Kirmiziigelin protein kaçağı var mı diye baktırdın mı canım ? Yüz göz şişmesi normal birşey değil. Mutlaka baktır baktırmadıysan.
Ultraslan40 Kirmiziigelin canım el ayak şişmesi normal benim bile bu haftalarda şiş şiş geziyorum. Ama yüzünün şişmesi uykunla ilgili olabilir mi? Ya az uyuyorsun ya da çok. Benim de yüzüm şişte merak ettim
Serife42 Ben doktora söyledim tuzlu yeme diyor oysaki yemiyorum ekmek tüketme dedi o bile şişlik ödem yapıyormuş canım
Kirmiziigelin Serife42 şerbetli tatlı yeme vs demişti banada 31 haftada kontrole gittiğimde ama çok su içiyorum normal derece tuzlu yiyorum ama blmiyorum nedendir diye
Kirmiziigelin meyram annemde böbrek değerlerine baktır dedi dediğin gibi proteinden kaynaklı olabilir 😞🙄 haftaya gideceğim bidaha dr a
Kirmiziigelin Ultraslan40 aksine uyuyamıyorum son zamanlar zaten 5-6 sefer lavaboya kalkıyoruz geceleri 1 haftadır yaklasık böyle
meyram Kirmiziigelin haftaya kadar bekleme bence acilden bile yaptırabilirsin. Protein kaçağıysa ciddi tehlike.