ftscebeci71 Bugün hastaneye gittim kızlar 35+2 bebek kilosu 2600 dedi sizlerin bebeklerin kilosu ne kadar?
Minti ftscebeci71 bana iyi dedi canım netten de araştırdım 35 haftalıklar ortalama bu kadar oluyorlar seninde ortalama olarak içinde. Kilodan ziyade sağlıklı olsunlar kuzu 🙏
Ipekyucekan Arkadaslar, bebek kilosu yarıştırmıyoruz burda lutfen dikkat edin, bu postu acan arkadas söylemiyorum yanlıs anlamasın lutfen, kişisel olarak bu konuda cok hassas olan anneler var benim bebeğimin kilosu neden az diye kafaya takıp çok üzülülenler, bir de benim bebeğim şu haftada şu kadar kilo diye hava atan anneler.. niyetim sizi kırmak ya da sinirlendirmek değil yanlış anlamayın lütfen, her bebeğin yapısı farklı kimi minyon kimi iri, kilolu bebek sağlıklı bebek ya da az kilolu bebek sağlıksız bebek demek değil, daha doğmadan bebeklerinizi diğer bebeklerle kıyaslamayın bence 😊
ftscebeci71 YesimOzan Maşallah canım Allah analı babali büyütsün sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin😌🌸🙏🏻
YesimOzan ftscebeci71 amin inşallah tüm anne adayları bebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin 🥰