Emineemre Emsey hastanesi oya pekin perinatalog hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi 495tl fiyatı
fitruka Emineemre Emineemre Merhaba ben normalde Emsey hastanesine gidiyorum fakat Renkli ultrason icin Koşuyolu Görüntüleme Merkezini tavsiye ederim cok memnun kaldım
fitruka Emineemre Emineemre Merhaba ben normalde Emsey hastanesine gidiyorum fakat Renkli ultrason icin Koşuyolu Görüntüleme Merkezini tavsiye ederim cok memnun kaldım
Bernw Emineemre benimde doktorum Emsey Hastanesi'nde ama dışarıda yaptiricam çok pahalli umraniyede rad görüntüleme merkezi var 300 TL fiyat verdi oraya randevu alicam sizede fikir olsun
isimsizbebek Dere ben yakınım. Siz orda mı çektirdiniz? Memnun kaldınız mı ve de cd fotoğraf vs. Verdiler mi 😊
Haticemre21 Dere birsey sorcam acaba ben avrasya hastanesine gidiyorum da muaynelerim için falan ayrıntılı ultrason icin 350 cekim ucretini oduyormuyuz acaba yoksa doktor muayne de cekiyormu..
Dere Emel1234 peki orda muayenede memnun musunuz ve doğum ücretini biliyor musunuz Ben türkiye hastanesine gidiyorum muayene ücreti orda yükseldi 🤦♀️
Dere isimsizbebek yok ben çektirmedim de fiyat araştırması yaptım ondann dolayı biliyorum karar veremedim ben ya anne karnında sonuçda müdahale yapamıyorlar o yüzden düşünüyorum İkili testi yaptırdım çok şükür temiz çktı onda da ultrasona giriliyor zaten
isimsizbebek Dere bende ikili testi yaptırdım 4lüyü yaptırmadım. Ama detaylı renkli ultrasona girmek istiyorum. Sevindim sizin için sorun çıkmamasına 😊 siz de Türkiye hastanesine gidiyorsunuz ve alibeyköyde oturuyorsunuz sanırım bende aynı😊 muayene 190 olmuş . detaylı ultrason orda 600 tl o yüzden başka yerde yaptırcam inşallah.
Dere isimsizbebek aynenn bende türkiye hastanesine gidiyorum 🙂 muayene ücreti değişti doğum ücretleride değişebilirmiş dün sorduk 🤦♀️ Teşekkür ederim inşallah sizinde sonuçlarınız güzel çıkar
isimsizbebek Dere doğum ücretleri hazirandan beri değişecekti ama hala değişmedi en son eylül de belli olacak dediler ama yine olmamış. Bu sene sonuna kadar olacak sanırım😣 doktor da değiştirmek istemiyorum mecbur oraya gidicem
isimsizbebek Dere şişli de bir yer buldum. 300 tl Araştırma yapıyorum avrasya da aklımda kalsın teşekkür ederim 😊
Dere isimsizbebek çok uçarsa fiyat bilemicem 🤦♀️avrasyayı da övüyorlar Siz türkiye hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz Rica ederim 🙂🌸