Rmzye Bayanlar merhaba nasıl gidiyor bu haftalar ben son bir haftadır bebeğimin hareketlerini daha az hisseder oldum sizlerde de oldu mu geçen hafta doktor suyunun biraz azaldığını söyledi onunla alakası var mıdır acaba
BiDunyaMutluluk Rmzye suyla alakası yoktur canım sırtını dönmüştür belki benim öyle olmuştu geçen kontrolde anladık. Benim de suyu biraz azalmış ama hareketleri normal. Dönem dönem değişiyor
Hilahila Olabilir canım. Ben 31. Haftadayım dündü kontrolüm her şey normal dedi. Çok hareketli hala nstye girdim ilk defa tekmeleri duyuluyordu pat pat😂 bol bol su iç
Mrwclkgl Bende 30.haftaya başlarken hareket azlığı hissettim bikaç gün. ama şimdi eski temposuna geri döndü 😂 hazırlıkları da tam gaz devam ediyor son zamanlar oldukça insan zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyomş😊
Minelcaltas 30+6 yiz masallah icimde hala dans ediyor dışardan bakınca da baya belli oluyor hareketleri oglusumun 😊🤗
Sec2016 31. Haftadayım benimkide biraz hareketsiz genelde de hareketsiz ama birkac gündür cok hissetmiyorum.
Htcens12 Rmzye benim çok geç kalmış ozaman Perşembe randevum var ozaman sormam lazım doktora unuttumu ne anlamadım ki 🤷♀️