ipekveannesi Solmazkarakus12 erkekse 11-12 haftalarda kızsa 13-14 haftada benim kızım 14.haftaya kadar göstermedi 🙄
Alisalpa 19. Haftamda öğrendim. Birde kız çocukları göstermez derlerdi. Oğlum oluyor🤷🏼♀️☺️ Solmazkarakus12
bsratoprak Solmazkarakus12 13. Haftada net olarak öğrenmiştik sonrasında 15. Haftada tekrar teyit ettik çünkü 13 erken oluyor genelde
Cicegiburnundamom 14.haftamda öğrendim oğluşumu doktorumuz şüphelendi fakat 14.haftayı bekledi sabırla beklemek ve net olarak duymak en iyisi bence doktorda çok önemli bu konuda
Deletedmom3 Solmazkarakus12 yani erkenden soyluyolar ozelse ama yinede kesin olmuyor en net 20.haftada belli oluyor
Medine_1992 Solmazkarakus12 darısı başına canım ama kesinlikle kontrolden önce tatlı ye doktorum bizzat demişti ve bebiş içerde göbek dansı yapıyordu 😁😁
Fdle Solmazkarakus12 12.haftam da doktor %80 kız dedi 14.haftamda kesinleşti canım pozisyonu gayet açıktı ama ben yine de detaylıyı bekledim dün de detaylıya girdik çok şükür sağlıklı bir kızım olucak 20+3üm