Minikmelek Selamın aleyküm Arkadaşlar dün gebelik testi yaptım evde çift çizgi çıktı bugünde kan tahlili vermeye gittik sistem yok dedi acaba test kesin midir hamilemiyim dir yardımcı olur musunuz ilk birtane düşük yaptım acaba beklemelimiyim hemen gitmelimiyim
Seymasezer Minikmelek devlete mi gittin e nabızı indir bak sonuclarına oraya veriyorlar ilk sonucu ben hep netten baktım doktora kadar dayanamadım :)
Ozgehasan Google hızlı resim yaz ordan girip yukleyebilir sin canm resim bağlantı kopyalayıp bura yapıştırinca
Eceyavuz Minikmelek çizgin baya belli 5 haftadan fazla büyük ihtimalle sag salım kucağına alırsın insallah
Bfgm Minikmelek hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah baya da koyu çıkmış 2. Çizgi geç döllenme gibide görünmüyor :)) istersen yine de kan testi yaptır
Ozgehasan Minikmelek yuklemissin ve pozitif canm hamile oldugun gözüküyor benim ki 2. Çizgim bu kadar belli bile değil di silik ti bizde kan verdik sonra pozitif çıktı 😍❤
Minikmelek Eceyavuz amin inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin bitane düşük yaptım bunu Almayı nasip eder hz Allah inşallah 🥰🤗