Melteeeem Bebeğinizi nasıl giydireceksiniz yardımcı olurmusunuz ona göre alışveriş yapayım kış bebeği olacağı icin nasıl kaç kat giydiricem neler almalıyım yardımcı olurmusunuz
Seda_123 Melteeeem Canım zaten evin doğalgazlıysa altına zıbın ve onun üstüne altlı üstlü takım veya tulum giydirirsin ben öyle yapıcam çok sıcağa alıştırmicam bende ocakta doğum yapıcam
hamis_19 Melteeeem merhaba adaşım😊 bende ocakta dogurucam insallah. Çoğu seyi bitirdim. Bol bol uzun kollu çıt-çıt li badilerden aldim bol bol yelek ördürüyorum.
Gizemabc Melteeeem ben de aralık annesi olacağım inşallah. Bununla ilgili bir çocuk doktorundan “Biz kışın ne giyiyorsak bebeğe de bir kat fazlasını giydirmeliyiz, daha fazlası değil” diye açıklama yapmıştı.
Esesen Melteeeem doktorlar hep kendi giydiğinin bir kat fazlası yeter bebeğe diyor çok da üst üste iyi değilmiş
Melteeeem hamis_19 bol bol uzun kollu bende aldım ama değiştirdim uzun koll zıbının üstüne üst giydirmek zor olır dediler kısa kollu zıbının üstüne daha rahat olurmus hersey ne kadar doğru bilmiyorum ☺️
Melteeeem Gizemabc ben çok sıcağı seven biriyim kışın evde polar la duruyorum bebek kıyafetlerinde kadife alayım diyorum kadife tulumlar içine zıbın zıbında kararsızım uzun kollumu kısa kollumu diye
hamis_19 Melteeeem bende bilmiyorum ben uzun kollu aldim valla canım arkadaşlarım hep askılı aldi ondan😊
Lindam Melteeeem Aralık sonu Ocak başı bekliyoruz biz de bebeğimizi. Ben 3 tane yelek aldım 3 kollu zıbın ve 6 tane kolsuz zıbın aldım. 4 tane patik aldım. Kollu pamuklu ve çıtçıtlı ceketler ve alt pijamalarını aldım. Bir kalın battaniye bir orta kalınlıkta battaniye alıcam.
Melteeeem Lindam bende aldım bir kaç birsey kendinden patikli alt almadım bulamadım bulsam üstüne ne bulucam takım en rahatı gibi
Rapunzel2019 Melteeeem Genelde kış bebekleri , yarım kollu çıtçıtlı bady , altına patıklı alt giydirip , üzerine alt üst takımını giydirebilirsin. Soguk olursa yelek üzerine.
filiz08 Melteeeem 5 li takımlar var onların uzun kollu zıbınlı olanlarını almak lazım bide bi kaç tane kadife takım olabilir ama kış diye çocukları aşırı sarıp terletip hasta etmek daha tehlikeli.
eglhnztrk Melteeeem bende ocak sonu şubat başı gibi doğuracağım. Oğlum olacak hayırlısıyla🙏🏻Hep uzun kollu zıbın patikli alt ve tulum aldım 🙄 kayınvalidem eltimim haziranda doğan oğluna bile iki kat giydiriyodu yenidoğdugunda. Şimdi burda kısa kollu zıbın yeter denilince kafam karıstı. Bu konu cidden beni cok zorluyo ya😬
Tugbardm Kaç zıbın kaç tulum uzun kollu kısa kollu badi kafayı yiyorummm kaç aylık almam lazım allak bullak oldu aklım 😂😂