Selime13 Size bı sorum olacak bimden tavuk alipta yediğinizde bişey oldumu tavuk aldım ama pişirmeye korkuyorsn zehirlenirim diye çünkü tavuklar buzlukta değiller normal dolaptalar
Smnl Selime13 tavuk yemiyorum. Çok uzun zamandır. Yediklerimiz antibiyotikle şişirilmiş şeyler. Yerine hindi yerseniz daha yararlı olur. Nacizane tavsiye.
Seda_123 Selime13 Ben almıştım 4 5 ay önce bişey olmadı bi fark da hissetmedim aceleyle kasaba gitmedim bimden almıştım
KatipAnne Tavuk zaten buzlukta olmaz canım hiçbir markette et ürünleri donmuş bir şekilde satılmazki. Çünkü dondurulan bir ürün çözüldükten sonra tekrar dondurulmuyor. Üzerlerinde son kullanma tarihleri var marketten aldığınız zaman o tarihe kadar buzdolabının altında muhafaza eder tüketirsiniz, isterseniz buzluğa atar tüketeceğiniz zaman çözdürür kullanırsınız... daha dün akşam yedim bimden tavuk. Kullanmadan önce mutlaka yıkayın öyle pişirin.
Esesen Selime13 vallahi hamileliğin başından beri tavuk yiyemiyorum midem almıyor. Kırmıız eti tercih et bence