Denizay Andromeda ben de 34+5 im. 2 haftada bir görüşüyoruz. 23ünde randevum var nasipse. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Andromeda Denizay amin cümlemizin yardımcısı olsun inşallah ♥️. benimde 22 sinde var salı günü.nst ye ne zaman başladılar size yada başladılar mı.
Denizay oznurckose en dogrusunu yapmıssınız. Sedat Bey’in konak’tan ayrılması da iyi denk geldi. Allah yardımcınız olsun.
Andromeda Denizay benimde başlar o zaman haftaya 🤷♀️ remzi bey zamanında orda yapmıştım doğumu sonra gitti remzi bey. Adatıp ta ikinci doğum nasipse
Yslvi S.kemik banada aynı muameleyi yaptı 14. Haftamdan beri tavsiyeler üzerine kendisine gidiyorduk daha öncesinde hep devlete gittiğim için güleryüzü anlatımı bizi cezbetmişti forum da şikayetvar.com da kendisiyle alakalı olumsuz yorumlar okuyunca benimde içime kurt düştü sedat beye en başından beri gitmek istiyordum fakat randevu bulma zorluğundan dolayı bende vazgeçmiştim o ay ki randevumu onda olmak için haftalar öncesinden randevu aldım iyi ki de almışım tahlil vs yapmadan direk ultrasondan idrarda enfeksiyon var dedi ilaç yazdı bende korktum doktoruda tanımadığım için ilacı kullanmadım tahlil yaptırdım enfeksiyon çıktı idrarda hastane değiştirince konağa devam etmek istediğim için sami ye gittim sistemden benim geçen hafta sedat beye muayene olduğumu görmüş sekreteriyle haber gönderiyo kapının önünde bize muayene yapamayacağına dair sedat beye muayene olduysam kontrolümüde onda yaptırmam gerekiyor diye odaya almadı bizde zorla konuşmak için odaya girdik sevgilisine trip atan kızlar gibi bi tripler tavırlar sinir olduk bizde hem hastaneyi hem de doktoru değitirme kararı aldık Sedat beyin peşinden gittik beyhekime 33. Haftama geldim artık Allaha emanet ettim sonumuzu inşallah pişman olmayız ama kendisi gerkçekten olgun güleryüzlü bi doktor sami kemik 30 yıllık doktorum diyor ama insanlığı yok maalesef güleryüz tatlı dille göz boyuyor sadece
oznurckose Bir alıp veremediği var bence çekemiyor sanırım ciddi bunu düşünüyorum, böyle iş ahlakı olmaz olsun can emanet ediliyor hemde 2 tane, bunu yapan daha neler yapar sizde başında görmüşsünüz adınıza çok sevindim. İyiki Sedat beye karar verdim beyhekimde doğum yapacağım başta doktorumuz gayet iyi, hastane deseniz belli bir kriterde olmak zorunda zaten. Evet Konak kadar yeni değil ama en azından Konak değil diyorum kendime. Umarım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı🙏
Yslvi Ayrıca Sakarya da ki herkese konak hastanesi hakkında ki şikayetvar.com da ki yorumları sadece bir kere okumasını tavsiye ediyorum 👍
Evrem1 Bende ozel kocaeli tip merkezinde reyhan hanima gidiyorum. Senelerdir doktorum kendisi. Cok memnunum tavsiye ederim. Hastane olarakta memnunum.