mbusra06 Ankara'ya gelin geldim kızlar o yüzden hastane & doktor üzerine tavsilerinize ihtiyacım var henüz hamiş değilim ama öncesinde belirlemek istiyorum gidebilmek için 🙏
Suheyla19A mbusra06 ben bugun gülhane hastanesine gittim gül sema can akyol memnun kaldim guzel ilgilendi
pelin_87 mbusra06 eğer özele gideceksen (2 tane Devlete ait Doğum hastanesine gidip Allah bunları ıslah etsin deyip çıktım yani tavsiye etmem devletleri) Lokman Hekim Akay Selçuk Arslan; tedavi sürecimden itibaren hep onunlaydım ve inşallah Doğum ve sonrasında da hep onunla olacak
Bahar2 mbusra06 Hacettepe hastanesinde sekiz haftadan önce gidilmesi gerekiyor Hacettepe hastanesini çok tavsiye ediyorlar ben gidilecek zamanı kaçırdım Koru hastanesi aşkın evren güler e gidiyorum çok ilgili güler yüzlü bir doktor tavsiye ederim
Bukrenur ponciklerin_annesi ben normal Zekai tahire gidiyorum ama şuan şehir hastanesine taşındı aralıkta doğumum var çok endişeliyim açıkçası 😔
ponciklerin_annesi Bukrenur Evet Zekai tahir burada , Bence Çok temiz bi hastane gercekten yorumlardaki gibi
Bukrenur ponciklerin_annesi mhrs ile randevu alıp giriş yaptırmam gerekiyor sanırım eski yerindeyken başhekimliğe gidiyordum
ponciklerin_annesi Bukrenur Bence randevu almana bile gerek yok cok fazla poliklinik var ogleden sonra bile muane olabilirsin
Bukrenur ponciklerin_annesi görüşlerinizi bekliyorum cuma gününe aynı doktor için randevu aldım 😔 ilk gebeliğim çok endişeleniyorum
ponciklerin_annesi Bukrenur gayet guzel ilgilendi canim , bebek hakkinda bilgi verdi cinsiyetini soyledi ayrica ultrasyon fotografi da verdi ben memnun kaldim yani
ponciklerin_annesi Sarnes evet girdim guzel gecti umdugum gibiydi cok.sukur artik devamli oraya gitcem