pollyophelia Solmazkarakus12 ben babe kullandım ve hala kullanıyorum 39+5teyim çatlağım yok ama çok düzenli kullandım
Minnakmom Solmazkarakus12 arkadaşımın tavsiyesiyle madecassol kullanıyorum canım 21+1 im. çok şükür şimdilik herşey iyi inşallah böyle devam eder 🤲🏻
Superfreshlerim Solmazkarakus12 mustela ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum, frei öl aldım mustela bitince ona başlayacağım şimdilik iyi gidiyor ama daha çok küçüğüz 21+2 ilerleyen dönemde çatlarım diye düşünüyorum çünkü annemde biraz çatlamış
Munisee En basindan beri kullaniyorum genetiginde varsa catlarsin para dokme dedi doktorum dinlemedim bio oil marka yag kullandim doktor hakli cikti catir catir catladim duzenli kullandigim halde abilerimde bile catlak genetigmizde var yani malesef belli olmuyor kisiden kisiye degisiyr
shsn ben 27 haftalık hamileyim hiç çatlağım yok bu süreçten sonra olur mu bilmiyorum ama hiçbirşey kullanmadım bende. lierac ürününün çok methini duydum
Solmazkarakus12 shsn en azından bi önlem aldım demek için kullanmak istiyorum annemde var çünkü çatlak
Bidamla Ben frei öl kullandim bi skintim yok cok sukur. 1 sise bitti 2.sisedeyim cok az kullanildi almak isteyen olursa elimdekini uyguna vereyim
etahirovic 35. Haftadayim, 14. Haftadan beri mustela kullanıyorum. Eskiden çok catlaklarim olmasına rağmen çok şükür şimdilik yenileri oluşmadi.
_HB_ Lierac kullanmayın içinde paraben var ve tamamen kimyasal. Gidin aktardan mis gibi kayısı yağı alın içinede azıcık kantaron yağı ekleyin. Mis gibi doğal doğal kullanın
Sweetblonde88 _HB_ içinde paraben olmayan markalara koruyucu ne koyuyorsunuz diyorlar yanıt yok. İllaki bir sey koymaları gerekiyor.. Üründen çok memnunum iki hamileliğimde de kullandım onun için yazmak istedim
Gizemabc Solmazkarakus12 tabii ki marka önemlidir; ama bence önemli olan gerilen kısımları, vücudu nemli tutmak. Ben yaklaşık 2 aydır üşenmezsem bebe yağı kullanıyorum. 27 haftalık hamileyim çok şükür henüz çatlağım olmadı.
Ceyceya Solmazkarakus12 instagramda mühendisinoğlunun paylaştığı çatlak kremi var.. yıldızlar listesi. Ben de oradan görerek aldım 38+1 olduk şimdilik çatlak vs olmadı. Evomere femme idi benim kullandığım.doğal içerikli tavsiye ederim.. ilk zamanlar bebe yağı sürüyordum sonra bunu aldım.
Yasemin-24 Solmazkarakus12 Benim doktorum göbek çıksın veya çıkmasın üç aydan sonra göbeğine birşey sürmeye başla demişti bebek yağı veya çatlak kremi gibi🙂