Ayashatun Siz nerelerde yaptırdınız fiyat olarak ne ladar odediniz fikir verirmisiniz bende yaptirmak istiyorum ❤️
EkimAnnesi1 Ayashatun gelinsabahlığı diye sayfaya yaptırdım 10 lu 129 tl ödedim ürün gayet güzel geldi tavsiye ederim
Zeynepyavuzz Ayashatun ben 11 li takım aldım 140 tl ye. İnstgram dan ve yapan sayfa tema vakfı ile birlikte bebek adına bir fidan dikiyor 🌸
Ayashatun Kuubra ben 3 lü alacağım saklamak kaldirmak istiyorum ultrason goruntuleriyle falan bir kutu yaptim 10luyu saklamak zor olur diye dusundum 😂 sapka tulum eldiven istiyorum
1Tecrubesizannee Ruyabebekevi diye bi sayfadan sipariş verdim ben 160tl yaptirdim 10lu seti nakisliydi ama herkes uniqorn diye bi sayfa var onu tavsiye ediyor
FatmanurOsman Bende yeni sipariş verdim Canım 10 parça birde yastığı var içinde 150 tl. Sayfanın adı butikbebecik https://imgyukle.com/i/o8zFNj
defne55 Ayashatun marcascara'dan yaptırdım ben instagramdan tulum eldiven şapka battaniye 115 lira verdim memnun kaldım battaniyesi falan çok güzel
Serenty defne55 bana nakışları bebeği rahatsız eder gibi geliyor.o yüzden tereddutdeyim.nakislari nasıldı sertmi ar ka yüzünde nasıl bir malzeme kullanmışlar acaba