A_S_K Badevehande benim evde cırtcırrlı korse var eczaneden almıştım m beden acsba bende alsammı kararsız kaldım şimdi 😂 58 le hamile kaldım şimdi bedenimi bilmiyorum neye göre alacağım alsam olmaz diye de korkuyorum vazgeçmiştim sen aklıma soktun kız 😂
Badevehande A_S_K hamile kalmadan önceki bedeninde alabilirsin M yada çok sıkmasın diye M/L de alabilirsin sezeryan olursak bu körseler hayat kurtarıcı🤣 A101 e de geliyor o daha ucuz 14 lira🤣
A_S_K Badevehande evde var şmdi m beden sezeryan sonrası cırtcırtlı öneriyorlar evdede termal tayt var sıcak tutsun diye almıştım bunları almıyım ben zezeryan olucam ama 😂
Badevehande Akbasinci yani zaten 20 lira Çelik balenli olması imkansız bu fiyata toparlaması için uygun fiyatlı diye aldım şuan bebekten kendime masraf yapacak durumda değilim 😅
Rukiye2709 Badevehande acaba korsesi otururken rahatsız eder mi bende düşündüm ama kancalı lar zor kullanılıyor diyorlar kullanan var mı
Akbasinci Rukiye2709 bende eğer balen yoksa oturunca katlanır diye endişeleniyorum boşa almamak için normalde evet korseler çok aşırı derecede pahalı
Badevehande Rukiye2709 asıl alttan giyilen zor olur sezeryan olunca kıprayamıyor insanlar bence ayaralanabilir bel korsesi daha kolay olur belden ameliyatlılar da hep bundan kullanıyor
Akbasinci Badevehande içinde kaydırmaz bölüm var silikon bende 170 200 tl çivarı veremem şuan bir korseye
Akbasinci Badevehande sezeryanda 1 hafta 10 gün beklemek lazım dedi doktor normal doğumda birkaç gün içinde takabilirsin diyorlar
Badevehande Akbasinci ben sezeryan istiyorum hem erken gelmesi açısından hemde alt kısmın iyileşmesi açısından korkuyorum istemiyorum
2kezanne Badevehande instagramda bi takipçi almayin zamanla lastikleri bollasip sarkıyor demis bende almadim o yuzden
Badevehande 2kezanne hangi beden almış acaba belki çok küçük almış zorlamıştır buradaki postta yorum yapan kullanıcı var tavsiye etti alın dedi
Akbasinci 2kezanne 20 tl lik korseden çok aşırı bir beklenti zaten olmaz birazcık düzene bile soksa benim için yeterli
Akbasinci Badevehande arkadaşım 8 gün önce normal doğum yaptı dün görmeye gittim göbek falan kalmamış oda korse alacak durumum yok dedi kendi sarmış şal ile