Fdle Cz34 ben Ahmet Acer'e gidiyorum canım biraz sert bir mizaci var kendi doğrularından asla şaşmayan biri ama işin de iyi diyebilirim
Cz34 Fdle İyi bir doktor istiyorum güler yüzlü olmasıda iyi olur çünki rahat soru sorup konuşamam o şekilde olursa 🤔
Fdle Cz34 tabiki de sorunların olursa paylaşabiliyorsun canım sadece mesela örnek vereyim internetten araştırmaya çok karşı biri yani hocam ben internetten araştırdım şu konuyu dediğin an susturuyor seni 😁
Cz34 Fdle Şu an özel erciyese gidiyorum aslında doktorumdan çok memnunum ama tekdende güzel bir hastane fiyatları aynımıdır acaba muane fiyatları siz ne kadar fiyat veriyorsunuz
Fdle Cz34 ben muayene ücreti 95 tl veriyorum normalde 120 tl sanırım ama ben çalışıyorum sendikalıyım sendika indiriminden faydalanıyorum doğum ücreti de 2500 diye duymuştum
Cz34 Fdle ben şu anda sağlık sigortasından yararlanmıyorum halledicez onu ondan dolayı 150 veriyorum muanelere doğum ücretini henüz bilmiyorum 🤔
Cz34 Goknurunuz Değiştirirsem bayan doktor tercihim zaten bakalım daha rahat hissederim ama erciyeste gidiyorum şu anlık doktorum mükemmel bazı sebepten zaten değişicektim ama sanmıyorum Eşim doktoru değiştirmek istemiyormuş 🤦🏻♀️ ☺️