kalbiyolojikanne Merhaba arkadaşlar. Devlet hastanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz. Kan verdim 3hafta sonra sonuca göre değerlendirme yapılacakmış. Sorum şu devlette tüp bebeğin maliyetini bilen var mı? Birde Konya Dr. Ali Kemal Belviranlı hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı?
Superfreshlerim kalbiyolojikanne canım Allah gönlüne göre versin, postun üstte kalsın diye yazdım, benim tüp bebek ama devlette değil, devlet konusunda bir fikrim yok, ben özelde de raporsuz yaptım, rapor olunca ilaçları karşılıyormuş galiba
Blackkcat kalbiyolojikanne benim etrafımda var yaptıran canım,illa ki burada da vardır,inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız💜
Genc_anne_adayi Canım hastanede bu bölüm olduğuna göre illaki yaptıran vardır ama gücün varsa özelde yaptır ben nefret ediyorum bu hastaneden
kalbiyolojikanne Genc_anne_adayi Benim durumum çok farklı canım doğuştan rahatsızlığım var çift rahim var hiç kimse yapmadı naim ünsal a gittim o da tüp bebeğe çıkardı tüp bebek bölümüne beraber yürüteceğiz bu hastayı dedi olumlu cevap aldığım tek hastane maalesef
Genc_anne_adayi kalbiyolojikanne hm anladm hakkında hayırlısı olsun canm ama muayene olmak o kadar zor ki bu hastanede sabah 7.5 tan beri bekliyorum tiksindim hastaneden
MeryemSare34 Canım İstanbul’da Zeynep kamil hastanesi iki sene önce 700 tl olduğunu biliyorum ama şuanki durum ne bilmiyorum tabi hastaneye göre değişiyor olabilirde