Mine-maral Merhaba anneler ben 5 hafta 6 günlük hamileyim dün kahverengi tarzında tuvalletimi yaptıktan sonra kan gördüm peçetede şimdi bu sabahta kan gibi işedim ve adet kanaması gibi gördüm peçetede doktorum kese gayet sağlıklı dedi dün fakat bugün gene görünce korkuyorum üzülüyorum var mı benim durumumda olan 😞😞
Mrvgk Mine-maral kanama korkutucu birşey gerçekten ama bazen keseyle alakası olmayabiliyor inş seninde öyledir doktoruna danış hemen yine de
Mine-maral Hayır vajinal olarak baktı bir sorun görmedi yerleşme kanaması dedi folik asit kullanıyorum o ilacı vermedi
Tucenur Mine-maral progestn vermesi gerekirdi canım lekelenmelerinin düzelmesi için veya igne allah korusun düşük tehlikesi olusuyor benm doktorun ihmali üzerine düşük yaptım bu nedenden
Mine-maral Mrvgk danıştım canım kese gayet sağlıklı ve iyi görünüyor rahim içine yerleşme kanaması normaldir dedi çok şiddetli bir kanamam yok ama dua ediyorum ağlamamaya çalışıyorum ağrım yok ama insan korkuyor
Mine-maral Mrvgk allah razı olsun doktorum fırça attı zaten bişey olsa zaten söylerim stres yapma dedi iyiyiz şuan çok şükür allahım melekleriyle koruyo hissediyorum 🙏🏼🙏🏼❤️❤️