Sibel5257 Merhaba hanımlaar nasılsınız? Ya bısey sorucam fırkınız varmıdır. Duzenlı ılıskılerde acaba normal doğumlarda kolaylığı olurmu.
Fasulyem22 Sibel5257 ya faydası olur diyorlar ama enfeksiyon riski var son haftada bir enfeksiyon kapsan bebek doğana kadar da atlatamayiz onun için sezeryan olmak ta istemem o yüzden perine masajı merdiven inmek çıkmak squat daha mantıklı geliyor
menekse27 Sibel5257 36+4 haftalık hamileyim doktorum haftada iki defa yapmanız lazım dedi normal doğumu kolaylaştırması için
Iimran Sibel5257 sağlıklı bi gebelikse son aya kadar ilişki çocuğu güzel bi şekilde etkiler hemde son ayda yapılırsa açılmayı ve kolay doğumu iyi yönde tetikler 🌸
Ebru5553 Bende cinsel ilişki açılma için iyiymiş birde perine masajının kolay Doğum için çok faydası varmış hem yırtık ve kesi oranının da aza indirgendiğini öğrendim deniycem yapabilirsem 🙈
dvran22 Canım ilişki kolaylaştırıyor dediler doktorumda öyle dedi hatta açılmaya yardımcı olacaklarını söylediler ama 40+5 olduk hiç açılma yok yani ilişkinin açılmada yardımcı olması bende biraz ters tepti heralde 0 açıklık var, doğum için birşey diyemiyorum daha doğurmadım ama yengem son güne kadar eşiyle bilikte oluyordu ve doğumun kolaylığını ilişkiye bağlıyordu
Sibel5257 Bırde altı ay ustune ben ılkdefa deneyelım dedık acıdı baya benım. Sankı ılk gecemızde oyle acı oldu korktum da. Yavaş yavaş denedık ama bütün gün lavaboya gıdıp durdum bısey oldumu dıye bakmak ıcın. Karnımı tuttum hareket edıyormu dıye. Hersey yolundaydı hareketlıydıde. Ozamqn yavaş yavaş denemeye devam ederım bende. Yorumlar rahatlattı baya. Teşekkür ederım saolun 🐣