SenAdemtopal Kaç yıldır kız hayali kurarken bi anda cinsiyetinin erkek olduğunu öğrenince isim konusunda çokça afalladık daha zamanımızda var ama bu belirsizlik beni çok yoruyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum🥰🥰🥰
Egefe SenAdemtopal ( eymen )rüyamda gördüm oğlum oluyordu adını etmen bırakıyordum eşimde kabul etmiyordu (ayaz )olsun diyordu😊😊
SenAdemtopal Deletedmom0810 aslında biz biraz klasikleri seviyoruz ama çokta yaygın olmasın istiyoruz😇
SenAdemtopal Eagle564 anlamıyla yaşıcana inanıyorum çokta havadan karadan isimler olsun istemiyorum yinede teşekkür ederim 😘
Serapozdemir SenAdemtopal ben oğlumun ismini Atakan koyacağım babası ile uyumlu olmasını istiyorum eşimin ismi Mustafa Kemal belki fikir olur size de 😊
SenAdemtopal Serapozdemir Serapozdemir aslında bende öyle düşünüyorum eşimin adı adem 😍adem as. In Oğlunun adıda habil di olabilir yani😇
SenAdemtopal Nurr Ask_H ali ismini çok seviyorum ama akrabalarda var bi kaç tane🙈bide iki isim düşünüyorum 😇
Serapozdemir SenAdemtopal kaç haftalık hamilesiniz? Biz 23-24. Haftada karar verdik şuan 36. Haftadadayım değiştirmedik
SenAdemtopal Serapozdemir 13+6 haftalığız yani 3 buçuk aylık😇aslına bakarsan biz kız isteyip kız düşünmüştük sürpriz bi şekilde erkek olduğunu öğrendik afalladık haliyle hatta kızın ismide belliydi erkek ismide hiç düşünmedik öyle olunca bi telaşlandım🥺
Ask_H SenAdemtopal bende Ali ismini seviyorum ama hem benim hemde eşimin yeğenin adında Ali bu yüzden koymayız daha cinsiyetimz belli değil bu arada 😂
SenAdemtopal Egefe eymende çok güzel bi isim ama malesefki sülalem eymen gibi tüm güzel isimleri koymuş😫