SEWO-ANNE Sonee evt ben ankarada gidiyorum.Çok eğlenceli basit pilates egzersizleri doğuma yönelik nefes çalışmaları yapılıyor. hemde doktorlar ufak ufak bilgiler veriyor. Aslında sadece vakit ayırmak iyi hisettiriyor.
Cananmehmet Sonee İzmirde gidiyorum canım çok eğlenceli gerçekten kısa sürüyor zaten tavsiye ederim gitmeni bilmediğimiz çok şey var çünkü doğumla ilgili🌼
SEWO-ANNE SEWO-ANNE Ankaradayım. Sami ulus gebe okulu beşevler şubesinin arkasında telefon numarası facebook sayfalarında var. Ben 27. haftadayım. Genel de 25. haftadan sonra dahil ediyorlar.
Serapozdemir Blgky ben gittim Lütfi Kırdar eğitim araştırma da 4 hafta yani 4 ders şeklinde ücretsiz ve çok memnun kaldım. https://instagram.com/keahgebeokulu?igshid=1svha0qh4dp31 Kayıt içim buradan görüşebilirsiniz Ekim’de yenisi başlar
Senalii Blgky Ben de Tuzla Devlet’e gidiyorum bugün son dersimiz olacak, bitecek diye üzülüyorum o derece yani. Çok güzel bir şey mutlaka gidin çok faydalı.
Eesrayldrm ben yazildim suan 10 haftaligim ama ebe 16. haftada başlayacak senin bilgilendirme msji aticaz dedi numarami aldi.10 dk falan sohbet ettik cok guzel yaklasti bana bilgiler verdi .Gitmeyi düşünüyorum sali gunleri ogleden sonraymis isyerim sikinti cikarmazsa gideceğim. çalışanlar icin kagit veriyoruz hastanede olduguna dair dedi.
Sonee Bunları ögrenmem iyi oldu teşekkür ederim bilgileriniz için bende gideceğim inşallah istanbul sancaktepe yakın olan bir hastaneye ☺️
Sonee Cananmehmet teşekkür ederim kesınlıkle ordan öğrendiğim bilgiler cok işime yarayacak 👼🏻☺️ Bende başvurucam
kubraer Ben gittim cok faydasini gordum kesinlikle her gebenin gitmesi gerektigini dusunuyorum. Hem ücretsiz hem de bebek bakmak gercekten zor lohusalik donemi vs guzel bilgiler veriliyor hamile yogasi doguma hazirlayici nefes egzersizleri cok önemli kesinlikle tavsiye ederim