melikeakman Minikaslanim bende mersin forum yaşam Himmet beyin eşi Gülay hanım’a gidiyorum. 1300₺ fiyat verdi epidural istersek 300₺ fark alıyorlar. Himmet Bey’in de fiyatı aynıdır diye düşünüyorum 😊😊
Minikaslanim Sahreyldrm çok teşekkür ederim. Normal doğum olucak büyük ihtimalle. Her gittiğimde unutuyorum doğum ücretini sormayı
Sahreyldrm Minikaslanim hep oyleyiz kuzum ya şunu konuscam bunu sorcam diyoruz girince hepsi fısss 😂 bende Yenişehir Hastanesi'ne gidiyorum ilkinde gitmiştim birkaç kez himmet beye ama pek ısınamadik 😊 kaç haftaliksin
Minikaslanim Sahreyldrm 32+3 olduk canım. Başından beri Himmet beye gidiyorum ben o yüzden alıştım kendisine
Sahreyldrm Minikaslanim anladım kuzum ayda birden aşağı düştü mu muayeneler peki iki haftaya bir falan mı oluyor aramızda iki üç hafta var sağlıkla gelsinler inşallah 😊💕
Minikaslanim Sahreyldrm amiinn canım inşallaah 😊 en son 32+0da gittim. Bir daha ki randevum 35. Haftada.
Sahreyldrm Minikaslanim korkma hiç canım normal en güzeli herşey kendiliğinden ilerliyor sezeryandan korkuyorum bende daha çok
Sahreyldrm Minikaslanim benim ilki normaldi kuzum bunda bilmiyorum biraz sezeryana yönelecek gibiyim diğer doğumdan sonra pıhtılaşma oluşmuştu bacagimda o yüzden kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum riskli gibi biraz normal doğum
Minikaslanim melikeakman peki bişey sorucam. Doğum ücretini direk doktora mı sormamız gerekiyor. Yoksa hastanede danışmaya mı sormamız gerek