Musal Ne zamandır kaburga ağrısı çekiyorum sağ göğsümün altı bunu yaşayan var mı acaba? Neden oluyor. Bazen dayanılmaz hale geliyor
Mutlu_E Musal aynı tarif ettiğiniz yerde benimde ağrım var dayanamıyorum bazen ağlıyorum. İkiz bide benim bebeklerim daha çok sıkıştırıyorlar 🤷🏻♀️
Hll Musal canım benim oglum ayagnı cok dayıyordu o yüzden ağrıyordu. Doktorumda bebek büyüdükce yer dar geliyor organlara ve kaburgana baskı yapiyor korkma demisti😊
Musal Yasmncm yok ben suan 26+1 deyim üç haftadır felan böyle. Bebek biraz kiloluymuş doktor dedi acaba ondan dolayı mu oluyor
Musal Duchess o hangi hastalık bilmiyorum ama hamilelikte oldu üç haftadır felan böyle.. ve ağrı olduğunda elimi koyuyorum ve daha dolgulu geliyor elime artık kafasını elimi ayağımı bilemiyorum tabi
Duchess Musal hastalık değil sadece kaburga kemikleri arasında iltihap oluyor bebeğiniz büyükse baskıda yapabilir oraya doktora gittiğimde bana bu şekilde söyledi önemli birşey değilmiş hamile olmadan öncede ağrı oluyor muydu
Superfreshlerim Mutlu_E geçmiş olsun kaç haftalıksınız? Benim de ikiz doktorum ilerleyen haftalarda canını çok acıtacaklar dedi ama o haftalar ne zaman başlıyor🙈
Musal Yasmncm ben doktoruma mesaj attım anlattım durumu magnezyum yazdı bana ama daha kullanmaya baslamadım
1Tecrubesizannee Gecen haftalarda bende yasadim suanda 37+5iz 1 haftadir yok cok şükür foktoruma danistigimda bebegin ayaklari baski yapıyor olabilir dedi ama artik asagi indigi icin rahatladim
Musal 1Tecrubesizannee ilk defa bugün bende iyim bencede ayağını felan baskı yapıyor herhalde ondan öyle oluyor ☺️