edagokhan Iremsu hamileliğin başındaysan normal 😂 ben eylülde hırkalarla dolaşıyordum dışarsı 30 dereceydi . şimdileri sıcaktan yanıyoruz 😂😂
Seymabysln Iremsu ayni sorun bende de var aşırı derecede üşüyordum 11 haftalık hamileym 😊😊 doğalgaz açıkken yetmiyor birde ayrı ısıtıcı takıp önüne geçip neredeyse kendimi pişirecek duruma geliyordum son zamanlarda biraz hafifledi ama 😂🙏🏻🙏🏻
BerkefeninAnnesi pamuksekerinannesi Menepozaaa girmiş gibiyiiiz Bi nevi keşke azıcık bende üşüseeemm 😦😃😃😃
Heather Iremsu kan değerleriniz nasıl acaba belki kansızlık vardır, kuru meyveler pekmez falan gıda takviye etseniz iyi gelir belki. Hem bebeğede yarar zaten😊
Ikinciyibekliyorum Iremsu evet ya bende ikinciye hamilryim yatarken bile polar kazak ve yatak patigimle yatiyorum. Aksam yemeginden sonra ustumde battaniye ile oturuyorum suanda bile oyleyim. Kansizlik falan yok dün alxim tahlil sonuclarimj .
NaimeYilmaz Iremsu 😊😊 Bazen donuorm ev 30derece ama kanım çekilıyor sankı.. Bazende o soğuk havalarda bi yanma baslıor herkezin 3 kat gezdıgı zamanlar kısa kollu gıyıyorm 🤦🏼♀️ Bebişle alakalı sanırm ..
Snur94 Iremsu aynı durumdayım 4 aydın hayatımda gitmediğim kalınlıkta şeyler giyiyorum hala tam ısınmadım arada yemekten sonra ateş basıyor sadece