BusraEmir Kızlar 33+6 haftalığım dün geceden bu yana geçmeyen bi karın ağrısı var erken doğum olabilir mi
zynpgdkl BusraEmir bende 33+4 haftalığım geceden beri düzensiz bi agrım var kasılmamı sancımı anlayamıyorum..
MucizeAnnesi3545 BusraEmir bende 33+4üm. Bi iki haftadır bende de ara ara kasık agrısı bel agrısı oluyo, doktorun yavas yavas başlar demişti. Bi 15 dakika kadar sürüyo sonra geciyo. Devamlılığını sürekli kontrol edin gecmezse doktora gitmen gerek
nilaylaylaylay Ben de 33+0 oldum bugün. Hafif hafif sızılar başladı. Aşırı bir sancın yoksa korkma canım. Artık yalancı sancılar ağrılar başlayacak yavaş yavaş. Doğum sürecine girdik
BusraEmir nilaylaylaylay karnımda farklı bir ağrı var ama canım kasılmalar sık değil o yüzden dikkate almadım onu ama karin ağrısı gecmiyo
BusraEmir MucizeAnnesi3545 karnımın çevresi kasılıyo 1 saattir hareket edemiyorum kasık ağrısı değil karnımda ağrı normal olabilir dediğin gibi ama ilk olunca korktum
MucizeAnnesi3545 BusraEmir hla devam ediyo mu. Bi yerde okumuştum sağ veya solda toplanınca kasılınca normal ama bütün karın kasılıyosa ve gecmiyosa doktora gidilmesi gerekmiş
Pmbyy Ben de 33+4üm☺️Karın ağrıları oluyor dedikleri gibi paniklemeyip geçmesini brklrmrk gerekiyor. Bi de mevsim geçişleri ayakları beli üşütmemek de lazım
BusraEmir MucizeAnnesi3545 evet ama ara ara giriyo karnımın bi tarafına geciyo orda kaliyo yalancı sancılardır inşallah
Pmbyy BusraEmir Yani önlem olur en azından☺️ Sıcak tut mutlaka ama hala oluyorsa işte yapacak bir şey kalmıyor doğumu beklicez😔