Livaneli0816 32.haftamdayim bayanlar. Cok sukur iyi her sey yolunda artik dogum hazirliklarina baslamalimiyim hastane cantasi bebek odasi vs.
Medinee23 Livaneli0816 aynı haftadayız..bizi. herşeyimiz hazır yıkandı üstlendi sadece bi çantamız eksik onuda alınca çantamızı da hazırlayacağım 😊 hazır dursun ne olacağı belli olmaz
SelmAlper Livaneli0816 bende erken değil mi dedim ama iyi ki 30 da yapmışım artık canım hiçbir şey yapmak istemiyor bel ağrısı ve sırt ağrısı beni öldürüyor resmen bence geç olmadan başla yavaş yavaş canım bu arada 32+4 olduk bugün 😁
Ozgemlym Livaneli0816 hala izne henüz ayrılmadım bizde 32+1 iz kıyafetleri yıkanacak ütülenecek duruyor hastane cantamız bile henğz hazır degil haftaya izne ayrılacagım inşallah hepsini bitiririz artık eşimle 🙏😘
Badevehande Odası gelse de hazırlasam bence başla canım git gide ağırlaşıyoruz bende 31 oldum hala duruyor 🙄
Berdogan 32 yiz biz de bende annemi bekliyorum haftaya gelecek 3 yaşında kızım var onun kıyafetlerini ayırıp seçeceğiz eksik olursa alma faslı, yok ama, ütüleme vs. Kızıma gebeykende 33 haftalıkken yok ama ütülemeye başlamıştım ne erken ne geç bence ideal zamanlar 👍
yigitmom_ 30+4'm gecen haftaya kadar bende erken diye bekletiyordum fakat ayni haftada oldugum arkadasimin aniden suyu gelince doguma alındı ve hicbir seyi hazir degildi bende her ihtimale karsi nolur nolmaz diye tüm kiyafet battaniye havlu v.s yıkanacak ne varsa yıkayıp utuledim yerlestirdim bir hastane cantam kaldi onuda bezini aldığım gun halledicem insaAllah
Seyma1234 Livaneli0816 Ben başladım şahsen hastane çantama ufak ufak bişeyler hazırlıyorum arkdaşım 32. Haftasında aniden doğuma girmişti hep o beni korkutur 🤷♀️ Hazırlıklı olmak güzel
Ozge69 Bende 32 haftayim odamiz falan hazir ama daha kiyafet vr cantamizi hazirlamadik. Iki gundur belimde be sirtimda cok agri var sizde de oyle mi. Son ayimizi artik agrilimi gecircez acaba;)
Eagle564 Livaneli0816 bende hazırladm erken değil yani normal hazırlıklı olmak lazım ama bazen vesvese yapıyorum işte inş hayırlı doğum yaparm sağlıkla kucağıma alırım diye bi sürü şeyler alınıo rabbim herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsn
Livaneli0816 Cok tesekkurler herkese haftaya iznd ayriliyorum kisim kisim aldim zaten eksikleride tamalayip oglusumun cantasini hazirliyim artik