Byzogr Kızlar adetime 6 gün var ama gebelikten şüpheleniyordum 4 gündür gribim ilaç kullanmadım bugün acilden hastaneye gittim şikayetlerimi söyledim test yapıldı doktor hanım yüksek ihtimalle gebelik deyip kadın doğuma yönlendirdi test sonucumu vermedi bhcg kaç bilmiyorum o şokla soramadımda 3 + 2 günlük suan doktora hemen gitmeli miyim bilemedim
bsra18- Byzogr biraz daha bekle canım 5-6 haftalık olunca keseyi de görürsün belki kalp atışını da duyabilirsin
Asel_mucizem Byzogr elinde barkod varsa canım hastanenin labaratuvar bölümüne girip bakabilirsin şimdiden tebrikler 😉
beyazguvercinim33 Byzogr 2-3 hafta bekleyin tamamen kese ve kalp atışı duyulur siz ilaç almayın parol dışında bitkisel çay tüketmeyin dinlenin
anestezi97 Byzogr bencede biraz daha beklemelisin bitki çayı içme ilaç kullanma parol sanırım kullanabilirsin sadece biraz bekle sonra git 😍
Byzogr Hastalıklarım asla ilaç kullanmadan geçmez biraz bağışıklığım düşük kafamı kaldıramıyorum artık parol içebilirsin dediama evde yapabileceğim başka birşey yok mu
Ezgislck Byzogr bende gebeliğin ilk başında bilmeden grip ilacı kullanmıştım. Doktoruma söylediğim de bi sakınca olmadığını kullanabileceğimi söylemişti. Bi uzmana danışmalısın