bsra18- Kızlar ilk doğumumu sezaryen ile yaptım 17 haftalık hamileyim ama son 1-2 haftadır göbek büyüdükçe benim dikişlerimde yanma kaşıntı ve ağrı oluşmaya başladı sizlerde benzer durumlar oldu mu acaba göbek büyüdükçe ağrısı vs artar mı ?? 🙄🤰🏻
Ftmemne bsra18- Allah Allah ameliyat yeriniz hava almama gibi bir durum oldumu? Hani göbek üstüne falan düştü de o sebeple mi acaba kızardı. Doktorunuza bi danışın.
asli_kerem bsra18- evet 2. Gebelik aynı sizin gibi oğlum 2,5 yaşındayken hamile kaldım. Ama hemüz ameliyat yerimde bir sıkıntı yok. En korktuğum şey bununla ilgili sorun yaşamak. Doktorunuza sorup bilgi alırsanız buraya yazın olur mu?
bsra18- Ftmemne daha önce doktoruma ssvd ile ilgili sorduğum zaman senin dikişin normal dikiş değil yapıştırma (estetik dikiş ) dedi. Ikınma sırasında kolaylıkla yırtılır demişti. Acaba ondan mı kaynaklı diye düşünüyorum. Göbek genişlediği için mi oldu acaba
bsra18- asli_kerem tabi mutlaka yazarım ama dediğim gibi benim dikiş şekliyle alakalıdır büyük ihtimal 🤷🏻♀️ Aksi bir durum varsa sizi bilgilendiririm
Ftmemne bsra18- benimde ilk sezeryanım normal dikişti. 2. Sezeryan estetik di. Aynı yerden kesi oldu düşünün. Farklı bir durum olabilir sanki. Doktorunuza sorduğunuzda haberdar edin