Sermec Beybitooo o yuzden canım zayıf ya da kilolu hamıle kalmakla alakası yok bebeğin zayıf dogması benım ablam çöp gibi bebeği görsen bu bundan cıktı demezsin
Kockbra 53 le hamıle kaldım suan 24 haftalık 61 kiloyum dahada alırım herhalde😑 bacaklarım aynı kollarda, karın ve ikiz bolgesı baya buyudu😅🙄
Beybitooo Sermec bende onlarda yok hamile olduğumu bilmesem anlamam yani sadece coook ağır kokulara hassasiyet var
Sultanemre Beybitooo 45 kiloyla kaldım 63 kiloyum 38.haftayım ben hiç sorun olmadı hatta bebeğimde gayet iyi bünye meselesi canım biraz da kötü düşünme 😊
Beybitooo Sultanemre yaaa gerçekten çok sağolun çok sevindim hayatımda gördüğüm en yüksek kilom 48 dur zaten bakalım alabilecek miyim ☺️
Kubraaas @Beybitooo ben de 46 kiloydum. 29. haftadayım 54 kiloyum şu an. Çevremdekiler zayıf insanların bebekleri daha kilolu oluyor diyorlar tabiki bilimsel bir şey değil ama benim de bebek, benden kilolu olan insanların bebeklerine göre daha kilolu.
Beybitooo Kubraaas bende bir kere erken Doğum olunca iste bünyem zayıf bebeği tasiyamadim mi acaba diye de bi düşünce oluştu o yüzden bu korkular 🤦🏼♀️
Melegimm19 Beybitooo 46 kiloyla hamile kaldım 31+1 olduk 48 kiloyum bebeğimin kilosu gelişimi gayet iyi çok şükür😍🙏