Sayalcan Mursidegnc26 merhaba inşallah güzel anılar biriktiririz hepimiz bu seruvenimizde. 🙏🌼 https://youtu.be/LplwWZjw-Yg tüm anne adaylarına gelsin benden 😊
Brvn33 Merhaba bende Eskişehir'de yaşıyorum 19 haftalık hamileyim heyecanla bekliyorum 😊 İsterseniz bir watsapp grubu kuralım iletişim için.
Mursidegnc26 frigyalikibele sanırım aynı şeyi yaşıyoruz 🤭 ve tanıdık çok arkadaşımda yok burda anca kayınvalideme gidip geliyorum . Dediğiniz gibi vakit geçmek bilmiyor şafak sayıyorum bende kitap film derken zamn geçirmeye çalışıyorum🤰🏻
Deletedmom0810 Mursidegnc26 benim eşim de işi yüzünden Suriye’ye gidecek 6 ay babamlarla kalıcam Eskişehir’de 🙏🏻 Ve hep evdeyim sizin gibi whatsapp grubu vs güzel fikir olabilir ☺️
Ztbr Merhaba bende eskisehirdenim 15+2 hamileyim ikinci bebeğim bir yaşında kızım var 12 haftamda doktorum kıza benzetti ve bende fazlasıyla kitap kurduyum siz aedeni söyleyince alıp okumadığım daha doğrusu okumaya fırsat bulamadığım kitaplar arasında olduğunu gördüm ilk hamileligimde oldukça hamilelik bebek üzerine kitap okudum yararı olduğunu düşünüyorum bol okumalar herkese💕 grup kurarsanız benide dahil ederseniz sevinirim bu arada ümit batikente gidiyorum seda deniz isiklar doktorum💕
Sevim26 Merhaba bendee Eskişehirde yaşıyorum 24+4 oldukk anadolu hastanesi perihan hanıma gidiyorum 😍