eknsnsr98 bsra18- Vala ben dikkat edicem karnım çıktığı zaman arkadaşın sürekli badem yağı kullandı çaylak için hiç çatlağı yok su anda
bsra18- eknsnsr98 çatlak genetiktir dedi gittiğim her doktor ne sürersem süreyim kesinlikle engel olamadı. Zaten çatlak kremleri oluşan çatlağın görüntüsünü hafifletmek içinmiş engellemek için değil
Medine_1992 eknsnsr98 canım o haftalarda gaz oluyor diyorlar 😁 bende olmadı ama bilemiyorum boşver sen bebişin olarak düşün 😁 hissedince zaten anlayacaksın gaz değil bebiş diye 😁
CansuArifeEr eknsnsr98 20+6 haftalığız daha yeni çıktı bende mi anormallik var 68 kiloyla hamile kaldım hala aynıyım 😁
Burcu089 Rbs111 ben öyle sanıyordum, eskiden kalma göbeğim yani. Ama yandan aynaya bakınca hamile göbeği gibi. Hani bel bölgesi ince, çizgi gibi ayrılmıs minik hamile göbeği ☺️🙂
bsra18- eknsnsr98 yani bi nevi öyle çatlayacağı varsa çatlıyor derinizin esnek veya sert olması ile de alakalı 🤷🏻♀️
Burcu089 Nuryldrm ama baya zayıfmışsınız ne güzel. Benim amacım da hamile kalmadan 5 kilo vermekti ama süpriz oldu biraz😊