Ekimmeselesi @Nhr682 ilk üç ay öneriliyor. Benim üçüncü aydan sonra 16. Haftama kadar yarım yarım olarak aldım. Sonrası dvitamini kullanmaya başladım zaten akabinde balık yağı takviye gıda multi vitamin vs.
Terspektif Nhr682 15 e kadar kullandım sonra demir vitamin ve magnezyum verdi doktor 1 haftadırda bunlarla devam ediyorum 🤗
Nhr682 Terspektif 4. Aya kadar kullanmıssınız sizde baya acaba bende devam etsem mi bilemedim zararından daha çok yararı olur heralde 🙁
Terspektif Nhr682 canım ilacın bittiyse gerek yok bence yani ben ikiliyi 12 de yaptırdım sonuç ta 15 te çıktı doktor bidahakine vitamin verelim iç şimdilik sorun değil dediği için ben kullandım yoksa genelde 12 de bırakıyorlar zaten
Ekimmeselesi @Nhr682 ben özele gidiyorum buna rağmen sürekli hatırlatma yapıyorum Dr. a sende bundan sonraki muayenelerde ufak Notlar ile git istediklerini sor danış canım
Nhr682 Ekimmeselesi Aynen not almak mantıklı cinsiyetini öğrendik aklımdaki hersey gitti 😂 şimdi diyorum neden sormadım hey Allahım 😄
minikmelegim_ Benim ilacim 12. Haftada bitti. Bende gidip yenisini aldim. Iki tane ictikten sonra doktora gittim artik kullanma dedi. Yazik oldu boşuna aldim. Bana decavit verdi birde santafer fort. Santaferi kullanmiyorum. Cunku ne işe yariyor nasil kullaniliyor bilgilendirmedi devletteki doktor. Cuma ozel doktoruma gidicem ona soracagim ona gore kullanacagim..