Islim123 8 haftalik hamileyim. 9 gündür geçmeyen bir öksürük var. Iki gündür azaldı gıcık tarzı olayına dönmeye başladı ama ben biraz tedirginim bebeğe zarar verm3z değil mi bu. Çünkü bazen kasımlarımda ağrı hissediyorum öldürürken. Doktorum doğal yollarla omsurugu geçirmek lazım süt bal zencefil vs. Denedim. Bilgisi olan var mı acaba
26mrv Islim123 öksürük için turbun içine bal koyup bekletilip de yeniliyordu Diye duymuştum onuda araştırıp denersen belki iyi gelebilir mutlaka oku bi zararı olurmu olmazmı
Prenseslerinannesi Islim123 canım hamileler için iyi mi bilmiyorum ama ayca yaprağını kaynatıp içtiğinde kesiyo valla hemde hemen ama bebeğe zarar verir mi bilmiyorum ben kızıma iciriyorum öksürügu varsa
Mervesbaby Hamilelikte öksürünce bebeğin olduğu yerin ağrımadı çok normal büyüyor rahim baskı yapıyor. Ama doktorunuza danışmadan ilaç olsun olmasın kafanıza göre birşey almayın ferim ben. Bana gümde 1-2 bardak ıhlamura izin vermişti doktorum balla limonla sıcak sıcak yapmıştım geçmişti öksürüğüm.
Burcu3434 1 yemek kaşıgı Hakiki zeytinyagının içine 6 yada 7 damla limon sıkıp için kızıma yapmıstım çok iy geldi inşallah sanada iyi gelir