FATOSDOGAN Kızlar acil yardiminiza ihtiyacım var 29+4 hamileyim belimin sağ tarafında dayanılmaz bir ağrı var ve 3 gündür yatirmiyor siz ce normal mi geçmesi için ne yapabilirim
Xmom FATOSDOGAN canım seni korkutmayı hiç istemem fakat ben 36. Haftamda öyle ağrıyla hastaneye gittim sancim geldi sanmistim.. daha sonra öğrendik ki böbreğimde sıkıntı varmış. Ihmal etme hemen git olur mu
Ekimmeselesi @FATOSDOGAN üç gündür neyi bekliyorsun canım git bir doktor gözük yazık günah değil mi sana niye acıya katlanıyorsun ?
keenlemyekun Öncelikle geçmiş olsun ama yatırmayacak derecede bir ağrı normal olabilir mi sizce? En azından bir aile hekimine görünün bence. Ağrı omurlardan mı iç organlardan mı ya da çok basit bir soğuk algınlığından mı kaynaklanıyor diye bakar. Burdan verilecek hiçbir tedaviyi de uygulamayın lütfen. Hafif bir doku zedelenmesinde sıcak kompres iyi gelirken, hastalığınız başka bir sebeple olması halinde sıcak kompres çok vahim sonuçlar açabilir.
Ekimmeselesi @FATOSDOGAN içinde bir can var.. bak benimde öyle ağrılarım oluyor ki sonra bir bakıyorum geçti bitti gitti ama üç gün çok uzun bir süre ALLAH korusun ne olur ne olmaz devletten randevu al bir gözük birşey olmaz